Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Lekker julepynt som gir god-følelsen

Pynt tidlig til jul med nostalgiske nisser, misteltein og engler som gir den gode adventfølelsen.

julepynt 3

Telysholder fra Bjørn Wiinblad. Foto: Produsenten

julepynt 3

Englespill fra Apotek 1. Foto: Produsenten

julepynt 3

Tøyservietter med broderi fra Moon Living Oslo. Foto: Produsenten

1. advent nærmer seg med stormskritt og hvis du ikke har begynt å pynte til jul allerede har vi plukket ut pynt som gir den gode, nostalgiske følelsen.

For er det ett år det er helt innafor å pynte bittelitt tidligere til jul enn du pleier så er det 2020. Kanskje du vil henge opp en liten misteltein-kvist over døren, pynte med en julekrans utenfor eller begynne å planlegge hvordan du skal dekke bordet til julaften?

Misteltein

Misteltein fra Shi Shi hos Miinto. Foto: Produsenten

Misteltein

Mistelteinkrans fra House Doctor hos Royal Design. Foto: Produsenten

Et klassisk englespill som snurrer rundt av varmen fra telyset er en nostalgisk og hyggelig lysestake som du enten kan sette i vinduskarmen eller på frokostbordet for skikkelig god stemning.

Figurene og porselenet fra den danske kunsteren Bjørn Wiinblad er smykker i seg selv og kan fint stå alene på kjøkkenbenken eller et annet sted hvor det er koselig å tenne levende lys ofte.

juledekor

Krans fra Kremmerhuset. Foto: Produsenten

juledekor

Lysestake med engel fra Candy Design. Foto: Produsenten

juledekor

De tre vise menn fra Bjørn Wiinblad hos Glass og Interiør. Foto: Produsenten

Julepynt

Snømann fra Shi Shi. Foto: Produsenten

Julepynt

Julenisse fra Shi Shi. Foto: Produsenten

Julepynt

Liten eske med juletrepynt fra Sprell. Foto: Produsenten

Tenk kreativt. Du kan like gjerne henge klassisk juletrepynt på en snor og bruke det som en girlander i vinduet på barnas rom eller i stuen. Har du noe vintergrønt i hagen eller i bakgården kan du ta med noen grener inn og henge dem utenpå dører hjemme, i vinduene med sløyfer, eller bruke dem til å dekke et bord. Det samme gjelder store pepperkakehjerter.

Juleduker

Juleduk fra H&M Home. Foto: Produsenten

Juleduker

Hvit linduk fra Himla hos Nordic Nest. Foto: Produsenten

En duk er kanskje litt gammeldags, men veldig passende til jul når du skal dekke et klassisk bord. Tenk litt utenfor boksen og kjør på med en mønstrete duk - da slipper du resten av pynten til bordet. Stearinlys er alltid en sikker vinner, uansett anledning og tid på døgnet.

Hvordan var din opplevelse i dag?