Interiør

7 interiørtrender vi har troen på nå

LAPPETEPPE: Sett farge på interiøret med et lappeteppe.

Forvent å se disse trendene i en Insta-feed nær deg når som helst.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

1. Lappeteppets comeback

Lappeteppe, patchwork, quilt: Kall det hva du vil, tilbake er det uansett. Vi ser for oss de fargerike lappeteppene både liggende på en sofa, hengende på veggen og som et klassisk sengeteppe. Her er det bare å saumfare loppemarkeder i den kommende sesongen.

2. Cottage-core

Apropos lappeteppe. Det er flere elementer fra den gode, gamle hyttestilen og det landlige livet du kan dra inn i hjemmet. Cottage-core er navnet på stilen du kan merke deg. Furu, den engelske landsbygda, naturlige elementer og lassevis av kos er stikkord.

3. Skulpturelle former

Møbler som gjør litt ekstra ut av seg vil gjøre seg gjeldende. Tenk spesielle former, og gjerne med noen uventede elementer. Om ikke et nytt, stort møbel er noe du vil ha i hus, kan en for eksempel en lampe være en god start.

INNREDNING

Gjenbruksprofilene forteller: Slik lykkes du med brukt interiør

4. Maksimalisme

Glem hjem som ser ut som det ikke bor noen der. Nå skal personligheten skinne igjennom i interiøret. Velg kunst du liker, kombiner det med mønster og modige fargevalg. Har du elementer som er arvet eller kjøpt er det bare å gi det hedersplassen. Har du vurdert mønstret tapet? Nå er tiden inne.

5. Terrazzo

Er marmorens trendtopp nådd for denne gang? Vi spår ja. Terrazzo-fliser har nemlig sneket seg ganske langt frem i pannebrasken for mange interiørprofilen den siste tiden.

INTERIØR

Slik ble et speil til 100.000 kroner motebransjens favoritt

6. Malte tak

Vi har allerede skrevet om malte tak, men vi slipper ikke tanken på trenden enda. Spør du oss er det den ultimate måten og gi litt farge og karakter til et rom nå.

7. Komfortabelt og praktisk

Etter å ha tilbrakt ekstra mye tid hjemme det siste året pluss, har mange sett hjemmet sitt med nye øyne. Derfor vil det komfortable og praktiske få en sentral rolle når vi innreder, ifølge Vogue. Tenk plassbygde hyller og skap som gjemmer rot og deilige møbler du kan synke ned i.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Les også

 1. INTERIØR

  Slik får du det hjemmekoselig når du leier

 2. HJEMME HOS

  MinInteriørstil: Lise Valø

 3. INNREDNING

  Produktene som gjør uteplassen hakket mer koselig

Finn mer innhold om:

 1. Interiør
 2. Trender
 3. Møbler
 4. Trend

Relaterte artikler

INTERIØR

Stor interiørtrend: Malte tak

HJEMME HOS

MinInteriørstil: Spire interiør

INTERIØR

Nå er tapet superhot igjen

INTERIØR

Slik får du det hjemmekoselig når du leier

INTERIØR

Greia med Instagram-interiøret

INNREDNING

Høstens interiørfunn under 500 kroner

HJEMME HOS

MinInteriørstil: Emilie Willoch Frøyland