Syv nettbutikker med interiør og inspirasjon

INTERIØR PÅ NETT: Er det flere enn oss som drømmer om å freshe opp hjemme nå? Foto: Marte Brovig/Eske Interiør

MinMote har plukket ut syv norske nettbutikker som har det vi ønsker oss til hjemmene våre akkurat nå. 

Åsa H. Aaberge
Publisert:

Personlig stil er vår favorittstil og i vår er interiørekspertene enige, skriver blant andre Forbes. Et økende fokus på miljø også i interiørverdenen betyr dessuten mer gjenbruk og bærekraftige materialer på møbler og nips til hjemmet.

Våren kommer med en lyst til å friske opp hjemme, enten det er med et malingsstrøk eller noen nye møbler. Uansett om du ønsker deg en ny vase eller vil gjøre et bruktfunn, kan du kanskje finne det i en av disse syv norske nettbutikkene?

Interiørsak
INTERIØR

INTERIØREKSPERTENE: ENKLE TIPS TIL OPPUSSING HJEMME

Eske

Hos Eske er produktene nøye utvalgte – og du kan finne noe som ikke alle andre har. Vi ønsker oss for eksempel denne blomsterpotten formet som et skjell. Eske mikser tidløst design med en touch av glamour. Her finner vi fra belysning til inspirerende bøker, og gode interiørtips.

Kollekted By

Kollekted By er en nøye kuratert interiørbutikk i Oslo. Design og håndverk står i fokus her, med merker som Frama Cph og Fogia samt kunsthåndverk fra land som Japan i hyllene. Vi liker Kollekted for minimalistiske og unike kvalitetsprodukter. Akkurat nå ønsker vi oss dette gule sengetøyet i organisk bomull.

Norway Designs

Tradisjonsrike Norway Designs startet opp i Oslo i 1957. De fokuserer på norsk håndtværk og bærekraftig design. Dette er butikken for kortreiste, nordiske kvalitetsprodukter. Nå, mer enn noen gang, er det fint å støtte de lokale, synes vi. Vi ønsker oss håndkrem og såpe fra norske Sprekenhus til å ha på badet nå.

Finn

Gjenbruk er viktig for oss og finn.no er en gullgruve for gjenbrukte møbler. Her er det bare å søke og scrolle i vei. Vi leter etter et stort speil og skoskap akkurat nå. På Finn kan du finne alt fra en morsom kommode fra 60-tallet eller en IKEA-sofa fra 2007, til kunstartikler og baderomsinnredning.

Ellos

Ellos er for mange en yndet destinasjon for klær, men de har mye fint til hjemmet også. Nå har de for eksempel fylt nettbutikken med masse fine møbler til hagen og balkongen. Vi gleder oss til sol og tid for utemøbler. Dette håndvevde hagesettet ønsker vi oss.

Oslo Deco

Interiørkonseptet Oslo Deco er magasin og butikk i ett. Deres mål er å gjøre det litt lettere å gjenskape hjemmet du gjerne ser på bilder og drømmer om. Her finner vi både inspirasjon og mye fint fra for eksempel Hay og Ferm Living. En Eames stol i valnøtt drømmer vi om. En vannkanne i stål står også på ønskelisten - perfekt til iskalde drinker i sommer.

Ting

Ting gjør interiør gøy og fokuserer på skandinavisk design i alle prisklasser. På nettbutikken har de et bredt sortiment av stort og smått til hjemmet – alt fra krus og fine kjøkkenredskaper til lysestaker og tekstiler. Ting er butikken vi sjekker om vi leter etter noe lekent til hjemmet. Akkurat nå ønsker vi oss denne stolen og disse praktiske tøyposene til å ha frukt og grønt i når vi handler.

Publisert: