Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vårlig inspirasjon til hjemmet

FÅ VÅREN INN: Kunstnerisk glass i vakre farger er noe av det vi vil ha inn i stuen nå. Se merke og pris i saken. Foto: Produsentene.
FÅ VÅREN INN: Kunstnerisk glass i vakre farger er noe av det vi vil ha inn i stuen nå. Se merke og pris i saken. Foto: Produsentene.

Med disse små grepene får interiøret en vårfrisk oppdatering.

Etter å ha tilbrakt så mye tid hjemme det siste året, er lysere tider mer enn velkomment, også inn i hjemmet.
Vi kjenner i hvert fall på at vi trenger å omgi oss med litt ekstra farger og liv nå, og det er ikke så mye som skal til.
Hjemmelunsjen blir jo utvilsomt litt hyggeligere med noen ekstra fine glass? Denne glansede potten bringer også litt etterlengtet farge inn i stua.

Vår i hjemmet 1

Glass fra Ferm Living hos Moniker. Foto: Produsenten.

Vår i hjemmet 1

Potte i terrakotta fra Arket. Foto: Produsenten.

Det har blitt særlig mange timer på sofaen i det siste (og her er forresten TV-seriene vi har slukt). Dette pleddet i ull holder deg varm, samtidig som det frisker opp i stuen. Glassvasene fra Hay og lysestaken fra Reflections Copenhagen er som små kunstverk i seg selv.

Vår i hjemmet 2

Teppe i ull fra Arket. Foto: Produsenten.

Vår i hjemmet 2

Vaser fra Hay. Pris varierer.

Vår i hjemmet 5

Potteskjuler fra H&M Home. Foto: Produsenten.

Vår i hjemmet 5

Lysestake fra Reflections Copenhagen hos Eske Interiør. Foto: Produsenten.

For oss bringer alltid crispy tulipaner frem den gode vårfølelsen. De vakre og fargerike ranunklene er også en stor favoritt. Disse vasene står derfor høyt på ønskelisten nå:

vase3

Vase fra Holmegaard hos Boozt. Foto: Produsenten

vase3

Vase fra Louise Roe hos Sixbondstreet. Foto: Produsenten

vase2

Vase fra Iittala hos Backe i Grensen. Foto: Produsenten

vase2

Vase fra Marimekko hos Boozt. Foto: Produsenten

Klassiske lysestaker som denne som minner om et liljeblad vil alltid være lekkert, mens den lekne lampen med frynser blir et blikkfang i rommet.

Vår i hjemmet 4

Klassisk lysestake fra Skultuna. Foto: Produsenten.

Vår i hjemmet 4

Borlampe fra Globen Lighting hos Ellos. Foto: Produsenten.

Også på soverommet vil vi bringe våren inn. Sengetøy i en frisk farge eller et fint mønster kan gjøre mye med uttrykket i hele rommet, spør du oss.

Vår i hjemmet 3

Sengetøy fra Myyk. Foto: Produsenten.

Vår i hjemmet 3

Sengetøy fra Princess. Foto: Produsenten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?