Interiør

Sopp-lampe, rotting og spirallys: Åtte interiørtrender vi digger

INSTAGRAMFAVORITTER: Lampen fra Murano og planten Coleus pryder flere trendy hjem nå. Foto: Privat/@juliesmatblogg

La deg inspirere av disse Instagram-trendene til hjemmet.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For oss er Instagram en evig inspirasjon når det kommer til interiør og ting til hjemmet. Stadig er det ting som peker seg ut og sprer seg til å bli skikkelige interiørtrender. Her er åtte store interiørtendenser som trender på Instagram nå.
Leste du? Disse Instagram-kontoene blir vi inspirerte av

1. Sopp-lampen

Glasslampen med soppform har virkelig fått sin renessanse på Instagram, og det er særlig vintagelampene fra Murano som er ettertraktet.

2. Det organiske speilet

Speil i organiske former har prydet mang en Instagram-vegg (eller selfie) i det siste. Varianter som det svindyre speilet fra Ettore Sottsass, trendspeilet fra Gustaf Westmann og det mer budsjettvennlige speilet fra Ferm Living har alle vært synlige i Insta-trendbildet, vi forstår godt hvorfor. Bare se så lekkert?

3. Plastkurvene

Når vi sier plastkurv er ordene «trendy interiør» kanskje ikke det første som popper opp i hodet ditt. Men joda, disse rimelige plastkurvene har blitt superpopulære til oppbevaring.

untitled link

4. Spriallys

La spiralformede lys pynte lysestaken din denne høsten. Denne trenden gir kanskje noen gufs fra det glade 80-tallet, men nå er den virkelig hot igjen.

5. Den spesielle vasen

Vaser med friske snittblomster er nærmest en selvfølge i mange hjem. Plassert i en skulpturell vase, gjerne vintage, er dette fast innslag i trendy innredning.

6. Skum-møbler

Møbler og speil redesignet med skum har poppet opp i i mange interiørfeeder den siste tiden. Om du digger trenden kan du enkelt kopiere den på hjemmebane.

7. Rottingskapet

Det har nærmest vært ville tilstander for å få slått kloa i dette superpopulære skapet i fra Ikea, og det har blitt solgt for mange ganger sin originale pris på bruktmarkedet.

8. Praktspraglen

Vi har tidligere hatt monstera og pampas som de store trendplantene, men nå er det en nykommer som har gjort seg gjeldende. Praktpraglen med blader i fargene grønt og rosa har blitt en skikkelig interiørfavoritt. En stor fordel er at den vokser fort, er enkel å holde i live og ta stiklinger av.

Publisert:

Les også

  1. INTERIØR

    Interiør-inspirasjon: Disse Instagram-kontoene blir vi inspirerte av

  2. INTERIØR

    Slik gjør du kupp på brukt interiør

  3. INTERIØR

    Interiørtrend: La tvinnede lys pynte lysestaken din

Relaterte artikler

INTERIØR

Slik ble et speil til 100.000 kroner motebransjens favoritt

INTERIØR

Ekspertene: Dette er høstens interiørtrender

HJEMME HOS

MinInteriørstil: Pappenheimhuset

INTERIØR

Dette er høstens trendplanter

INNREDNING

Gjenbruksprofilene forteller: Slik lykkes du med brukt interiør

INTERIØR

Åtte fargerike hjem som inspirerer oss

INTERIØR

7 interiørtrender vi har troen på nå