Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem skap som ligner på Ikea-skapet

LOOKALIKE: Rotting er veldig populært akkurat nå, så det finnes flere fine skap på markedet. Foto: Produsenten
LOOKALIKE: Rotting er veldig populært akkurat nå, så det finnes flere fine skap på markedet. Foto: Produsenten

Angrer du på at du ikke har fått sikret deg et Stockholm-skap? Ikke fortvil, her er lekre rottingskap som ligner. 

Tidligere i uken skrev MinMote om rottingskapet fra Ikea som har vært bestselger i det svenske varehuset i tre år. Nå fases Stockholm-skapet ut for å få plass til nye produkter, men er du rask på labben og vil betalte dobbel pris kan du være heldig å få kloa i et på Finn.no eller Tise.

Rotting i 80-tallstil er superpopulært akkurat nå, men pass deg for å gå «all in», tipser interiørstylist Rikke-Bye Sondresen. Les mer om hennes tips til hvordan lykkes med interiørtrenden her.

skap ikea 2

Skap fra Bloomingville. Foto: Produsenten

skap ikea 2

Skap fra Furniturebox. Foto: Produsenten

Det skal visst ikke være så vanskelig å lage et skap i denne stilen selv heller, eventuelt skifte fronter på et gammelt skap du allerede har. Men hvis du hverken er fingernem eller lysten på å ta verktøykassen fatt:

– Det vil komme inn et skap i Ivar-serien i august som ligner litt. Det er et hyllesystem med rottingdører. Det kan kanskje være en trøst for folk som ikke har fått tak i skapet, forteller Stine Odland, kommunikasjonsrådgiver i Ikea Norge.

Har du ikke tålmodighet til å vente på det, så har MinMote saumfart det store internettet og funnet fem lignende skap i ulike prisklasser.

Skap ikea

Skap fra Nordal. Foto: Produsenten

Skap ikea

Noot skap fra Skeidar. Foto: Produsenten

Skap ikea

Skap fra Bloomingville. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?