Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Farget glass prikker inn vår­stemningen

Det er ikke mye som skal til. Disse tingene i glass setter litt farge på tilværelsen nå.

Farget glass 5

Glass fra Louise Roe. Foto: Produsenten.

Farget glass 5

Vase fra Lagerhaus. Foto: Produsenten.

Spør du oss er dette tiden for å bringe litt ekstra farge og glede inn i hjemmet. Det er til og med bevist at farger gjør oss glade.
Med farget glass kan du også skape en personlig tvist på innredningen. Vårt råd er å kombinere ulike farger og former for å skape et lekent resultat.

Et fat formet som en blomst, og sugerør i glass pynter opp lunsjbordet.

Farget glass 2

Bolle og asjett fra Zara Home. Foto: Produsenten.

Farget glass 2

6-pakk sugerør i glass fra Hay hos Ting.

Denne vasen er en liten godbit i seg selv, og muggen gjør seg godt med iskaldt vann med sitron i på middagsbordet. Når det blir varmt nok tar vi det gjerne med ut til uteplassen.

Farget glass 1

Vase fra Gina Tricot. Foto: Produsenten.

Farget glass 1

Kanne fra Zara Home. Foto: Produsenten.

En frisk blomsterbukett gjør litt ekstra ut av seg i en vase som dette.

Farget glass 4

Vase fra Ferm Living, Foto: Produsenten.

Farget glass 4

Vase fra Iittala. Foto: Produsenten.

Kombiner ulike vaser for å skape en unik innredning. Retro fiskefat som dette serverer vi gjerne middagen fra - kanskje du til og med kan finne et brukt?

Vakre gjenstander i farget glass er noe som kan kjøpes hos bruktbutikker for en billig penge. I tillegg til miljøaspektet er en annen fordel med å handle brukt at du kan skaffe helt unike bruks- og pyntegjenstander - vinn, vinn!

Farget glass 3

Vase fra Søstrene Grene. Foto: Produsenten.

Farget glass 3

Stort fat med fisk fra Zara Home. Foto: Produsenten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?