Festsesongens fineste smykker

Lys opp i mørket med et av festsesongens oppsiktsvekkende smykke - minMote viser deg noen av vinterens flotteste.

Julebordsesongen er like rundt hjørnet, og jakten på det perfekt festantrekket har allerede startet for mange. Hvis du ikke har tid eller budsjett til en ny kjole, kan et stort smykke gi nytt liv til et gammelt antrekk, uten at det trenger å koste skjorta. La deg inspirere av verdens største motehus når du skal på skattejakt før julebordet!

Les også:Sexy, fargerikt og glødende - her er høstens sminketrender

Overdådig barokkstil

Alt glitret hos Dolce & Gabbana (det øverste bildet) - både sko, klær og smykker. Modellene hadde på seg gigantiske øredobber i sort og gull, og var iført kjoler i de samme fargene. Mens det glitret i ørene hadde Gucci holdt sminken nøytral, med et lite dryss gullskimmer rundt øynene.

Tips: Lyst til å skille deg ut på årets julebord? Sett håret i en enkel hestehale, men topp det med en hårbøyle med gull og diamanter som hos Dolce & Gabbana!

Mørke toner

Guccis visning var sexy og mørk på en gang - modellene skred nedover catwalken i gulvlange kreasjoner, med burgunderrøde lepper og sorte smykker. Gucci viste både armbånd og smykker med mørke detaljer, og det samme gjorde Lanvin.

Tips: Synes du sort blir for dystert? Hva med et smykke i høstens store farge - burgunder. Perfekt både til hverdgs og til den lille sorte på fest.

Les også:Hvem kledde Gucci-kjolen best?

Lag på lag

Ralph Lauren viste en mer hverdagslig look, men sparte ikke på smykkene. Mens modellene var kledd i herreinspirerte dresser og skjorter hadde designeren lesset på med gullkjeder i ulike lengder og tykkelser.

Tips: Bruke et enkelt halskjede i gull til hverdags, men dra på med flere forskjellige til fest.

Les også:Slik legger du sotede øyne

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?