Moteriktige kjendismammaer

Hollywoods stjerner stråler i mammarollen. Her er tipsene for se like smashing ut som de moteriktige mødrene.

Sara Johannessen
Publisert:

Det er ikke bare babygulp og bleieutslett som assosieres med det å bli mamma. For mange av mødrene i Hollywood har de også alles øyne rettet mot deg de første månedene etter fødselen. Og det virker som om det har gått sport i å få tilbake kroppen de hadde før de fikk barn.

Mange bruker også de høyeste hælene og de trangeste kjolene for å vise at de ikke har mistet mote-piffen selv om de har blitt mødre.

Bli inspirert av et knippe fashionistaer som både mestrer mammarollen og rollen som moteikon eller moteinspirasjon for verdens jenter.

Victoria Beckham stilte gravid i 16 cm hæler i prinsebryllup. Se bildene her.

Gravid på høye hæler

Stylisten Rachel Zoe gikk ikke uten sine høye hæler selv om magen vokste og mammatiden nærmet seg. Det finnes ikke et eneste bilde av henne uten sminke eller høye hæler, og fashinoistaen tviholder på stilen sin nå som hun har blitt mamma til sønnen Skyler Morrison Berman. Store flagrende plagg og signaturbrillene fra Miu Miu har blitt hennes varemerke etter fødselen.

Her er tipsene for å få hennes gravid-look:

Bruk store kjoler som enten strammer over magen, babydoll-kjoler, maxikjoler eller en A-formet kjole. Kjør på med store smykker og gjerne en hatt som tar vekk oppmerksomheten fra den voksende magen. Eller bruk tettsittende og glitrende kjoler som virkelig fremhever babymagen. Zoe har valgt å gå løpet ut i høye hæler, men mer komfortable sko betyr ikke at du ikke kan se flott ut. Converse, ballerinas og boots er sikre kjøp.

Gravid? Her er stjernestylistens tips for åfå en rå gravidstil.

Få glamorøst og stort hår. Se Hollywood-tipsene her.

70-talls hippie

Mange av mødrene velger den lett glamorøse 70-talls stilen denne sommeren. Tobarnsmammaen Nicole Richie sverger til flagrende kjoler og jeans med sleng når hun er på tur med de to barna Harlow og Sparrow, som hun har sammen med ektemannen Joel Madden.

Hun er ofte observert i de klassiske pilotbrillene fra Ray Ban og med slitte jeans og hodeskalleskjerf fra Alexander McQueen rundt halsen. Store hatter, løst sommerlig hår og flagrende plagg kjennetegner stilen hennes. Antrekkene er ofte en kombinasjon av rock`n`roll og hippie, og Richie elsker store vesker og flipflopper. Noe som er praktisk når hun har to barn.

Slik stjeler du stilen til Elle Macpherson.

Hollywood-eleganse

Supermodell Elle Macpherson er ikke bare catwalkdronning, hun er også en flott skue i hverdagen, der hun sverger til Hollywoodglamour som store lokker og gulldetaljer. Modellen firer heller ikke på stilen selv når hun leverer barna på skolen og i barnehagen. Den australske modellen er alltid like flott, og stilen hennes bærer preg av modellhverdagen, og det finnes ikke et bilde av henne uten sminke og i joggebukse. Stilen hennes er gjennomført, og elementer som store krøller, solbriller, store vesker, høye sko og skinnende og eksklusive detaljer preger stilen hennes.

Sats på enkle basisplagg og piff opp antrekket med store og eksklusive solbriller og høye og iøyefallende sko.

Elegant familie. Familien Beckham har aldri sett bedre ut! Se bildebevisene.

Rocka og glamorøs

Supermodell Gisele Bündchen har akkruat blitt mamma til sønnen Benjamin, og hun har siden dag en hatt han med på fotograferinger og modelloppdrag. Supermodellen kler seg laidback og avslappet i hverdagen og når hun ikke står forran kameraet. Ofte er hun observert i tettsittende jeans og skinnjakker, samt ullgensere og store skjerf. Og ikke minst høye hæler.

Slik får du stilen:

Bruk store og svarte solbriller, elegante skinnjakker eller ettersittende blazere til hvite topper eller beige gensere. Bruk yndlingsjeansen din eller let frem noen bukser med tidsriktig 70-talls sleng. La håret være løst eller ha det i en løs knute i nakken og sats på basisplagg av god kvalitet.

Jennifer Lopez er en glamorøs mamma. Tvillingene hun har sammen med mannen Marc Anthony har ikke satt noen hinder for at sangerinnen skal bremse den glitrende og glamorøse stilen med mye volum, metalliske farger og elegante snitt. Stort hår, store solbriller, upraktiske mammafarger som hvitt, gull, beige og lysebrun kjennetegner stilen hennes. Samt eksklusive smykker, vesker og sko. Og ikke minst kroppsnære kjoler med stort skjørtevolum.

Relaterte saker videre:

Victoria er gravid med stil. Bli inspirert og se bildene her.

Slik holder du stilen under graviditeten. Få gode tips her!

Dette er vårens mest trendy jakker. Se video

Ailo Gaup blir undertøysdesigner. Se bildene av kjekkasen her.

Rocka pappa? Slik får du stilen til pappa Johnny Depp.

Publisert: