Bli høstklar - kryp inn i de søteste koseklærne

Vi har allerede fått en smak av høsten, og om ikke lenge melder den for alvor sin ankomst. Butikkene har allerde fått inn masse lekre høstnyheter - men når kveldene blir lange og mørke er det lite som frister mer enn å hoppe inn i koseklærne og tulle seg inn i et varmt pledd i favorittstolen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Undertøysgiganten Victorias Secret er mest kjent for sitt undertøy og ikke minst badetøy, men har også en egen kolleksjon med koseklær og nattøy. Så putt føttene i noen gode tøfler, finn fram favorittbladet ditt og lag en stor kopp varm sjokolade - om høsten er det lov til å gå i pysj hele dagen.

LES OGSÅ:Her er høstens viktigste fargetrender

Men komfortabelt trenger ikke være utrendy - nå kan du kaste vekk den slitte hettegenseren og den uformelig joggebuksen til fordel for søte pysjamaser, fargerike dresser og deilige gensere som holder deg varm i høstkulda.

Eksklusivt

Både de rimeligere kjedene og de eksklusive merkene har såkalt loungewear i sitt sortiment - og det meste kan du selvsagt få tak i på nett. Svenske Odd Molly har blant annet en rekke myke k joler i sin høstkolleksjon, som passer like bra i sofakroken som på café. For den ekstra kresne har Madeleine Thompson en egen kolleksjon med koseklær i eksklusive stoffer - og prisene på kolleksjonen er deretter.

Når høsten og vinteren kommer er det også på tide å finne fram de tykke sokkene, for å holde føttene varme. Her kan man også finne dyre varianter - men de fleste kjedebutikker har søte sokker og strømmper i ull til en rimeligere pris - som blondesokkene over fra den engelske kjeden Topshop.

College

Man kan også se fresh ut i supermyke collagegenser- og bukse. Ungdomskolleksjon PINK, har joggeklær i alle farger og fasonger, fra shorts til store og deilige hettegensere.

Det australske merket UGG Australia har også blitt populært i Norge, og med sine forede boots kan du holde varmen også utendørs i høst. Dessuten kan de like fint brukes som tøfler inne, og de finnes i mange forskjellige farger og størrelser - blant annet med leopardprint eller metalliske farger.

Med andre ord er det ingen grunn til å fortvile når høstmørket senker seg - med en god strikkegenser, kosebukse og tøfler er du klarere enn noensinne for koselige høstkvelder.

Relevante saker videre:

Her er Olivia Palermos beste stylingtips. Les mer her!

På jakt etter noe nytt? Her er de hotteste fargetrendene i høst!

Publisert: