Fredriksen tvillingene på skutefest

Tvillingdøtrene til milliardær John Fredriksen, Cecilie og Kathrine (27) ga shippingfesten i Oslo et lite snev av Hollywood.

Sara Johannessen
Publisert:

Onsdag kveld var det duket for den store Tradewinds-festen i anleding NorShipping-messen som foregår i disse dager i Lillestrøm.

Mellom menn i mørke dresser var Fredriksen-tvillingene et blikkfang på seilskuta Christian Radich, som for anledningen lå til havn på Aker Brygge i Oslo.

Cecilie Fredriksen var iført en tettsittende kongeblå minikjole med glitrende detaljer fra den norske designeren Peter Dundas. I tillegg hadde hun på eg et eksklusivt Rolex Daytona-armbåndsur.

Tvillingsøsteren Kathrine hadde valgt et mer sommerlig og avslappet antrekk med knallrød og gjennomsiktig blondetopp og matchende blomstrete sekretærskjørt, alt fra Dolce & Gabbana.

På beina hadde hun hudfargede kilehæler i 70-talls stil.

Dette er skoene som forlenger beina.Beige og nude er bra.

Milliard-arvinger

Tvillingene har i tillegg til å være arvinger til familieimperiet som er verdt 60 milliarder kroner Dagens Næringsliv, også en garderobe som vil misunne mange.

De er ofte fotografert ikledd de hotteste trendene, gjerne svartkledd og med vesker og sko fra de største motehusene.

Klassisk

Cecilie som blant annet sitter i styrene i Frontline, Aktiv Kapital, Golden Ocean, Ship Finanance og Seawell, deltok tirsdag på NorShipping-messen på Lillestrøm.

Der var hun sammen med flere andre shippingarvinger i en paneldebatt hvor det ble diskuterte hvordan den neste generasjonen kommer til å sette sitt preg på bransjen.

Hun var skodd for suksess med 16 cm høye Christian Louboutin på beina. Søsteren Kathrine Fredriksen hadde en stor veske i sort og hvitt fra Chanel og matchende Louboutins.

Relaterte saker videre:

Kongelige jenter i billigklær.Se bildene og bli inspirert.

Slik kler du deg sexy helt innerst. Se Kathrine Sørland på catwalken.

Disse skoene går aldri av moten. Les mer her!

Publisert: