Hvem kledde hundetannskjolen best?

De har helt forskjellig stil til vanlig, men både skuespiller Teresa Palmer (25), reality-babe Kim Kardashian (31) og Lady Gaga (25) har en sort og hvit hundetannskjole i skapet. Hvem kler den best?

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De tre kjendiskvinnene er alle opptatt av mote, men kler seg vanligvis langt fra likt.

Kim Kardashian elsker å vise fram formene sine i sexy og figurnære klær, mens skuespiller og modell Teresa paler stadig blir observert på ulike motevisninger.

Paler brukte sin kåpe på Salvatore Farragamo-visningen og det er dessuten der kjolen kommer fra. Kjolen er fra høst 2011-kolleksjonen til det italienske motehuset.

LES OGSÅ:Michelle Obama hylles for sin «vakreste kjole noensinne»

Lady Gaga er på sin side kjent for sin eksentriske og ville stil. Denne kjolen er nok et av de mest hverdagslige plaggene i pop-dronningens garderobe.

Alle tre har bare bein under kjolen og både Teresa og Kim matcher den med sort pumps og sort clutchveske. Mens Teresa har nøytral sminke i gylne toner har Kim sexy røde lepper, sotede øyne, store gulløredobber og tilbakegredd hår.

LES OGSÅ:Moteglipp for Lady Gaga

Lady Gaga gjør det som vanlig på sin egen måte og bruker sko, veske hatt og ikke minst solbriller i samme mønster som kjolen. Men pop-divaen stopper ikke der og har dessuten malt på det karakteristiske mønsteret nedover venstre bein.

Gaga topper looken med overdådige perlesmykker i flere lengder.

LES OGSÅ:Alt om Charlenes Armani Privé-kjole

Sjekk ut vår streetstyle-blogg og send oss ditt bidrag her.

Følg journalisten på Twitter her.

Publisert: