Kates sikreste kjolekort - se den ultrafeminine vårkolleksjonen

Britiske Jenny Packhams vakre kjoler har lenge vært en kjendisfavoritt. Også for våren har designeren presentert en drømmekolleksjon med kjoler og jumpsuits bestående av glitrende og florlette stoffer.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Heruginnen av Cambridge, Kate, er blant de celebre kvinnene som har lagt sin elsk på Jenny Packham-kjolene. Kate ble hyllet i tabloidpressen for sin pudderrosa kreasjon med eksklusive Swarowski-krystaller på en gallamiddag tidligere i år og hun er langt fra alene om å bruke Packhams kjoler.

På kundelisten står nemlig også Eva Longoria, Beyoncé, Miley Cyrus og en rekke andre kjendiser som har brukt kjolene på den røde løperen - flere ganger til stående applaus fra moteekspertene.

Kate har dessuten brukt Janny Packham kjoler ved flere anledninger, blant annet på polo-kamp og på reiser med prins William.

Se også:Kim Kardashian mest sexy på Halloween

Under New York Fashion Week viste designeren sin kolleksjon for våren 2012 og Jenny Packham holdt seg tro til den romantiske stilen vi kjenner fra før.

Se også:Kjendisene elsker effektkjole

Modellene ble sendt nedover catwalken i både lange og korte kjoler, short, skjørt og jumpsuits. Kjolene var i gjennomsiktige og lette stoffer, overdrysset med paljetter i både duse og sterke farger. Packham viste både minikjoler og fotside kjoler med både splitt og dyp utrigning. Under noen av kjolene kunne man også skimte superfeminint undertøy som high waist-truser med silkedetaljer.

Sminken var holdt naturlig, men med knall røde lepper og fresh oransje neglelakk. Av fottøy hadde Packham droppet de skyhøye platåpumpsene og gikk heller for peep toe-pumps med enkle stropper.

Packham-kjolene har dessuten blitt en snakkis etter at handlingen i en av episodene i den siste sesongen av TV-serien «Gossip Girl» i storgrad utspilte seg på et Jenny Packham-show. Serien er nesten like kjent for moten som for handlingen, og i episoden var de ultraglamorøse jentene i serien selvsagt kledd i jenny Packham fra topp til tå.

Se også:Ni uforglemmelige Versace-kjoler

Designeren selv er utdannet ved den prestisjetunge skolen Central St Martins College of Art i London og har med årene bugget seg opp en solid kundeliste med mange kjente ansikter. Hun designer dessuten også brudekjoler i samme romantiske stil og ikke minst undertøy. Flaggskip-butikkene ligger i Paris og London. Undetøy og tilbehør sendes dessuten til Norge fra nettsiden til Jenny Packham og på Net-a-porter.com.

Se også:Sesongens kåper er her - finn din favoritt

Publisert: