Sommerens slager: Den lille hvite

Både norske og internasjonale kjendiser har byttet ut den lille sorte med den lille hvite denne sommeren.

Mari Glans
Publisert:

Da «Sex and the City 2» hadde førpremiere på Klingenberg kino i Oslo denne uken, var det en den lille hvite kjolen en gjenganger både blant kjendiser og andre pyntede kinogjengere.

Tone Damli Aaberge var inspirert av stilen fra den populære tv-serien, og kom i en hvit stroppeløs kjole fra den norske designeren TSH. Også Costume-redaktør Vanessa Rudjord og programleder Synnøve Skarbø kom til premieren i hvite kjoler, og de var langt fra de eneste.

Se kjolene fra SATC2-premieren!- De gjør oss mer vågale

Slik får du «Sex og Singelliv»-stilen!Kjendisenes beste tips

Anvendelig sommerkjole

Også internasjonale kjendiser går for den lille hvite kjolen i sommermånedene. Den er like anvedelig som den klassiske lille sorte kjolen, men føles mye friskere og mer sommerlig på grunn av fargen. Som med den lille sorte er det utallige varianter å velge mellom. Den asymmetriske kjolen er fortsatt supertrendy, og mange sverger også til stroppeløse kjoler, noe som er en behagelig og praktisk variant når det er sol og varmt ute.

Om man føler seg litt avkledd i en hvit minikjole, kan man selvfølgelig også gå for en variant med litt lengre ermer, som for eksempel den hvite kjole Carrie brukte i filmen, som vist på bildet over.

Se de kule antrekkene fra filmen!Her er de første bildene

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: