Ukens best kledde

Selv om det ikke var de helt store begivenhetene på den røde løperen i forrige uke, var det likevel noen som benyttet anledningen til å kle seg opp. Se hvem som var best kledd i uken som gikk.

Mari Glans
Publisert:

Eva Mendes

Under Venice International Film Festival i forrige uke, dukket Eva Mendes opp på den røde løperen i en rekke fantastiske kjoler. Under åpningen hadde hun på seg en pudderfarget kjole fra J. Mendel, og et hårbånd dekorert med store stener fra Dolce & Gabbana. Dagen før strålte hun i en lang, rød kjole med leopardprint fra Dolce & Gabbana, som hun kombinerte med det samme hårbåndet og sorte pumps.

Hun toppet de tidligere antrekkene på premieren av sin siste film «Bad Lieutenant», hvor hun stilte i en gulvlang sort kjole med silkebånd og utskjæringer.

Lurer du på hvilken parfyme som er Evas favoritt?Svaret finner du her!

Dolce & Gabbana er ukens favoritt

Drew Barrymore så kvinnelig og flott ut i en blå kjole med lange ermer, sorte pumps og enkle smykker, da hun var på vei til et intervju i New York i forrige uke.

MinMote.no - Norges største moteside

Den kinesiske skuespilleren Zhang Ziyi hadde på seg en nydelig couturekjole fra Chanel med lakkdetaljer da hun deltok på Chinese Huabiao Film Awards i Beijing.

Det er Dolce & Gabbana som var forrige ukes store hit på den røde løperen i Venezia. I likhet med Eva Mendes, hadde skuespiller Margaret Madé på seg en gulvlang kjole fra den italienske duoen under åpningen av festivalen. Den hvite kjolen med nydelige draperinger ble kombinert med et stort diamantkjede og sesongens røde lepper.

Bli inspirert av ukens trendsetter!- Detaljene rocker opp hverdagsantrekket

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Publisert: