Ukens trendsetter:-Jeg kler meg etter humøret!

Navn: Lauren Yrke: Student/butikkansatt Hvor: Philadelphia Blogg: champagneandmarshmallows

silje
Publisert:

Lauren er en mattestudent med sans for unike vintage-og secondhandplagg. Møt jenta bak den rosa bloggen med det klingende navnet, Champagne and Marshmallows.

Beskriv stilen din

-Hva jeg har på meg, kommer helt ann på humøret mitt akkurat den dagen. Jeg synes stilen min er en blanding av jentete, rocker, hippie eller klassisk. Jeg elsker å mikse forskjellige stiler og prøver å være kreativ med antrekkene mine, sier Lauren til minMote.

Norsk modell og kunstner med kul stil som bor i London. Møt en tidligere trendsetter her!

Hvorfor startet du å blogge?

-Jeg har vel egentlig hatt lyst til å bli modell siden jeg var tolv år, som så mange andre jenter. Jeg har alltid elsket mote og kunst, så bloggen er en måte å utrykke min stil og dele den med verden. Jeg får stå foran kamera og forhåpentligvis inspirerer jeg andre med min stil. Kanskje får leserne nye ideer til hvordan de kan bruke klærne sine på nye måter, sier motebloggeren.

Tre ting i garderoben du ikke kan leve uten?

-Jakken i imitert skinn fra Forever21, brune boots fra BlowFish og en svart silkekimono fra Victoriassecret. Jakken går til alt i min garderobe, mens bootsene er både kule og komfortable. Når jeg er hjemme, bruker jeg som regel slikekimonoer, de er så deilig og mye finere enn joggetøy, sier Lauren.

Kjendisene elsker lårhøye boots. Slik får du stilen

Hvilke trender liker du akkurat nå?

-Leopardmønster, paljetter og lårhøye støvletter. Jeg digger høstkolleksjonen til DSquared2, med mye lag-på-lag, miksing av mønster, skinn og denim. Perfekt for høsten, sier den kule studenten.

Leopardmønster er også hot i høst. Sjekk ut Jimmy Choo for H&M her!

Mattestudenten jobber deltid i en bruktbutikk i Philadelphia og innrømmer at det er vanskelig å ikke la seg friste til å shoppe, når man jobber et sted der det er så mange flotte skatter.

-Jeg elsker vintage og secondhand-og shopper mye i bruktbutikker. De lager ikke klærne slik de gjorde før lenger. Nettopp derfor kan man finne mye fint og unikt. Jeg shopper mye der jeg jobber, mesteparten av klærne og smykkene mine er fra bruktbutikken. Det er vanskelig å ikke shoppe, når det finnes så mye fint og unikt. Men jeg liker også å blande det gamle med noe nytt. H&M og Forever21 har også mye bra, sier Lauren.

Lyst til å prøve deg på vintage-og secondhandshopping? Her er vår guide til de beste butikkene på nett.

Hva er ditt favoritt tilbehør?

-Det må være sølvøredobbene jeg bruker hver dag og noen utrolig fete armbånd med nagler som jeg har kjøpt på ebay. Jeg er glad i smykker, sier motebloggeren.

Store smykker er fortsatt i vinden. Her er noen av våre favoritter!

Hva slags stil går du for på julebordet?

- Jeg synes fortsatt at Balmain-stilen er utrolig kul, så det blir nok en paljettkjole med et par helt rå ankelboots med sølvdetaljer, avslutter bloggeren til minMote.

Relevante artikler videre:

Paljetter er hot i høst. Gå for en flott paljettkjole på julebordet!

Kjendisene kler seg i svart, rosa og paljetter. Slik får du stilen!

På tide med litt varmt yttertøy? Sats på en kul fuskepels i november.

Publisert:

Finn mer innhold om: