Åtte plagg som oppdaterer høstgarderoben

Ofte skal det ikke så mye til for at garderoben kan føles som ny. Skal du på shopping,  kan du lett oppdatere høstgarderoben med noen enkle investeringer.

Parkas

Nå er det på tide å investere i en varm høstjakke. Er du allerede lei av de trendy pilotjakkene, er en tøff parkas et bra alternativ. Sats gjerne på en modell med hette og snøring i livet som gir fokus på midjen. Bruk jakken til jeans og boots til hverdags, eller som kontrast over en lekker cocktailkjole.

Kle deg i høstens trendjakke. Her er jakken alle snakker om!

Røde pumps

Et par røde sko er et av sesongens sikreste kjøp. Sats på en spiss modell med halvhøye hæler og gjerne en sløyfe à la modellen fra Isabel Marant. Bruk skoene til mørkeblå jeans, rocka svarte skinnbukser eller bare for å sette farge på et svart antrekk. Røde sko til en kamelfarget kåpe gir en flott og elegant stil når du skal ut på jentemiddag eller fest.

Leopardmønster

Leopardmønster er en enkel garderobefikser som lett gir et spennende utrykk til antrekket. Leopardmønster er spesielt lekkert til sesongens kamel og rødfarger. Bruk små mengder av gangen og sats gjerne på tilbehør som vesker, sko, hansker eller skjerf.

Silje liker leopardmønster. Her er hennes siste skokjøp!

Cargobukser

Er du lei av de samme mørke jeansene, er de grønne cargobuksene et bra alternativ. Bruk de sammen med en oversized kardigan eller en cape og et par boots med kilehæl.

Fuskepelsvest

En fuskepels er en god høstinvestering, siden den kan brukes til det meste. Bruk den over varme gensere eller ullkjoler. Gi sommerjakkene dine litt lengre liv, ved å bruke de under vesten. En fuskepels kan gi en glamorøs 70-talls look med vide bukser, eller en mer edgy og rocka look over en svart skinnjakke.

Varm og trendy i høst? Sats på en tøff kardigan!

Skjørt med volum

Et skjørt med volum og innsving i livet passer flere kroppsmodeller. Gå for et skjørt med et morsomt mønster eller blomsterprint og la resten av antrekket være mer nøytralt. Satser du på en ensfarget modell, er svart, beige, brunt, mørkeblått eller burgunder fine høstfarger. Marker livet med et tynt belte i en sterk farge.

Partykjole

Alle trenger en partykjole som man kan hoppe i, når anledningen byr seg. I høst kommer det mange spennende kjolemodeller i stoffer som brokade, metallisk og fløyel, men du kan selvfølgelig alltid satse på en litt annen variant av «den lille sorte.»

Den lille sorte går aldri av moten. Her er flere gode klassikere.

Poncho eller kardigan

Ingenting sier høst som en varm og deilig strikka kardigan eller poncho. Gå for en løs og ledig modell, eller marker midjen med et belte. Liker du solide farger, kan du satse på en ensfarget poncho i beige, grå eller svart. Foretrekker du heller kontraster, så satser du på en modell med et spennende høstmønster.

Relevante saker videre:

Få garderobe-og stiltips rett i lomma. Her er de beste moteapplikasjonene!

Norsk designer gjør suksess i London. Kristian Aadnevik fikk drahjelp av kjendisvenninnene!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?