Denne kroppen vil kvinner ha

Kate Winslet, Kelly Brook og Halle Berry topper listen over de mest attraktive kjendiskroppene. Det viser en ny britisk undersøkelse.

silje
Publisert:

Undersøkelsen viser at kjendiser med former som Kate Winslet, Halle Berry, Kelly Brook og Beyonce, er mest populære blant kvinner. Filmdronningen Kate Winslet, som blant annet har utalt seg om viktigheten ved å akseptere kroppen sin uansett størrelse, topper listen med den mest attraktive kroppen, skriver DailyMail.

Skal du ut å shoppe? Slik shopper du smart på salg

Flott med former

Kate Winslet fikk seksten prosent stemmer, mens undertøysmodellen og programlederen Kelly Brook fikk femten prosent stemmer i undersøkelsen, som ble utført av Slimming World. Jentene ble tett etterfulgt av Halle Berry, Beoynce og Megan Fox.

- Undersøkelsen indikerer at kvinner ikke er like opptatt av å være tynne, men at de heller ønsker seg mer sunne forbilder og kroppsidealer. Det er positivt at kvinner ser kroppstypene til Kate Winslet og Kelly Brook som idealer, enn veldig tynne kvinner som Kate Moss og Victoria Beckham, sier Dr. Jaquie Lavin, daglig leder for Slimming World til den britiske nettavisen.

Tynt på bunn

Sisteplassene på listen ble delt av supermodellen Kate Moss, fotballfruen Victoria Beckham og glamourmodellen Katie Price. Både Kate Moss og Victoria Beckham fikk i underkant av en prosent stemmer hver, av de to tusen kvinnene som deltok i undersøkelsen. Men i følge Dr. Jaquie Lavin er fortsatt mange kvinner misfornøyde med kroppen sin.

- Undersøkelsen viser at mange kvinner prøver å oppnå en urealistisk kroppsvekt. Hele åttifem prosent er delvis misfornøyde med vekten sin. Det positive er at vi kanskje ser en forandring og at formfulle kvinner nå kommer tilbake i motebildet, sier Lavin.

Det er ingen tvil om at formfulle kvinner er i vinden om dagen. Det trendy motemagasinet Magasinet V, har blant annet byttet ut sine modeller med pluz-size modeller i sin januarutgave. Mens bladet Glamour Magazine hadde en egen pluz-size utgave i 2009, som fikk mye positiv oppmerksomhet over hele verden etter at de trykte bilder av formfulle Lizzie Miller.

Relevante artikler videre:

Karl Lagerfeld forandret mening om formfulle modeller.Les saken her!

Bruker du store størrelser?Få gode motetips her!

Den lille sorte passer uansett fasong og alder. Få gode tips her!

Publisert: