Slik ser catwalk-klærne ut på stjernene

En av fordelene med å være en av de store stjernene, er at du får boltre deg i designerklær en sesong før de blir «

Mari Glans
Publisert:

tilgjengelige»for oss vanlig dødelige. Men ofte er det stor forskjell mellom hvordan klærne ser ut på catwalken og hvordan de ser ut på den røde løperen.

Versace

Blake Lively fra serien «Gossip Girl», valgte en nydelig blå kjole fra Versaces høstkolleksjon 09 til Met-gallaen i forrige uke. Modellen som bar kjolen på catwalken hadde matchende sko, sotede øyne og håret løst over skuldrene. Blake valgte å bruke høye gullsandaler til kjolen og oppsatt hår. Sminken hadde hun holdt mer nøytral, men likevel glamorøs.

Stella McCartney

Liv Tyler er venninne med Stella McCartney, og derfor er kjolene hennes et naturlig valg for Liv på den røde løperen. Den litt dristige kjolen med blonder så rocka ut på modellen, som bar den med tynne strømper, nesten ingen sminke og håret bakover i en hestehale. Kjolen fikk et mykere utrykk på Liv, som valgte å bruke den med bare legger og sorte pumps med åpen tå. Håret var løst oppsatt, med en myk pannlugg som rammet inn ansiktet. Sminken er frisk, men likevel markert nok til kveldsbruk.

Marc Jacobs

Anne Hathaway imponerte motekritikerne da hun stilte i den lilla silkekjolen fra Marc Jacobs på Met-gallaen forrige uke. Hun valgte en retroinspirert frisyre og sminke, og matchet kjolen med gullsandaler og smykker fra Van Cleef & Arpels. Modellen på catwalken ga kjolen et helt annet uttrykk med punkinspirert frisyre, hard makeup, sorte tights og ankelboots.

MinMote.no - Norges største motesideFølg minMote.no på Twitter!
Publisert: