Her er kjolen norske jenter vil ha

silje
Publisert:

Folket ha talt og de vil ha Pia Lykke sin kjole. Jeg tror aldri at jeg har fått så mange spørsmål om en kjole, og nettopp derfor bestemte jeg meg for å ta en prat med den søte programlederen for Norske Talenter, som er litt vemodig over at programmet har hatt sin siste sending.

"Alle" vil vite hvor kjolen din er fra, hva synes du om det?

-Nei, men så hyggelig da. Jeg kjørte litt "miljøvennlig" stil kan du si, og brukte en kjole fra i fjor som jeg også har brukt i flere bryllup. Litt brudekakeflekker til tross, funker den fortsatt! Kjolen er kjøpt på KOMA og er av merket What Comes Around Goes Around, sier Pia Lykke til minMote.

Synes du det er vanskelig å kle seg for en slik anledning?

-Ja, det er alltid litt vanskelig å kle seg for en slik anledning som Gullruten. Man vil jo gjerne at det ikke skal bety noe, men jeg må innrømme at det går litt inn på meg når jeg får terningkast for antrekkene mine. Heldigvis går det fort over. Jeg kan ergre meg over et dårlig terningkast i et par timer, men da irriterer jeg meg egentlig mest over at jeg lar det gå inn på meg i det hele tatt. Får jeg god kritikk tar jeg det med meg litt lenger, men i det store og hele betyr det ingenting, sier Lykke.

Hvor viktig er egentlig kjolen?

Kjolen kan være viktig der og da, for hvis jeg er komfortabel med antrekket kan jeg konsentrere meg om andre ting; gjøre en god jobb, og ha det gøy!

Du får mange spørsmål om kjolene du har hatt på deg på bloggen, er det du eller en stylist som plukker kjolene?

-Jeg har faktisk skrevet et innlegg på bloggen min om alle kjolekommentarene. Det er jo litt komisk at uansett hvor mye jeg fokuserer på innhold er det stort sett kjolene mine folk kommenterer, ler Lykke. På Gullruten brukte jeg min egen kjole, men på Norske Talenter får jeg hjelp av TV 2s stylist Robin Valentinsen. Hun kjøper eller låner kjoler hun mener kan passe, så prøver jeg og vi blir enige. Deretter finner hun matchende antrekk til Sturla, slik at vi fremstår som en helhet. Det er fantastisk å ha en engasjert stylist som Robin. Det gjør at jeg kan fokusere på andre ting, sier Lykke.

Liker du kjolene så godt at du ender du opp med å beholde noen selv?

-Noen av antrekkene liker jeg så godt at jeg får lyst til å kjøpe dem, men det er også noen som passer bedre på TV enn for meg privat. Jeg synes det er viktig at klærne skal passe konseptet, ikke bare meg. Det er et familieprogram vi lager, og ikke et moteshow, avslutter Pia til minMote.

Følg minMote på Twitter!

Min dom: Fordi kjolen er lang, passer den til mange anledninger. Jeg synes Pia kledde denne fargen veldig godt og hun stråler på den røde løperen.Vesken og smykkene er fine og skaper en helhet i antrekket. Dette er den perfekte type kjole for deg som skal være gjest i et sommerbryllup.

Publisert:

Finn mer innhold om: