Gwyneth Paltrows vårfavoritter

Her er Gwyneth Paltrows beste tips for hvilke plagg du må ha i garderoben i vår.

Mari Glans
Publisert:

Skuespiller Gwyneth Paltrow deler jevnlig sine favoritter innen mote, helse, skjønnhet og velvære med sine lesere gjennom nettstedet GOOP. Som de fleste andre moteinteresserte har skuespilleren nå begynt å planlegge vårgarderoben, og har funnet flere favoritter som blir å finne i klesskapet hennes denne våren.

Sammen med venninnen Annie Ladino, som er stylist i amerikanske Elle, deler Gwyneth Paltrow sine favorittplagg og idéer til vårantrekk.

- Vi GOOP-jenter trenger plagg som er komfortable, trendy og anvendelige, som kan brukes både på jobb, til hverdags og ut på middag, sier Gwyneth Paltrow i nyhetsbrevet.

De hotteste vårtrendene!Dette bør du satse på i vår

Må-ha plagget

Blant favorittene til den trendy skuespilleren finner man militærinspirerte plagg, grafiske mønstre, blomsterprint og «den lille hvite». Men Paltrow er klar på hva som er hennes absolutte må-ha plagg i månedene som kommer.

- Det mest ettertraktede og anvendelige våplagget er uten tvil en kjole. Velg en i en dyp safirblå farge med klassiske detaljer, som Diane Von Furstenberg designer så bra. Her har du et plagg som enkelt tar deg fra dag til kveld, skriver Paltrow og viser fram en blå kjole fra Diane Von Furstenberg og eksempler på hvordan du kan bruke kjolen på dagtid og på kvelden.

Kule vårtips!Dette trenger du i vårgarderoben

Militærinspirert

En annen av hennes absolutte vårfavoritter er «the little white dress», altså den lille hvite kjolen, og er ifølge Paltrow det perfekte plagget å ta med seg på sommerferie. Paltrows favoritt er en liten hvit kjole fra Stella McCartney, og anbefaler å bruke den med en kamelfarget cape eller anorakk om det er kjølig ute.

Ellers er Gwyneth Paltrow, som så mange andre, inspirert av militærstilen denne våren.

- Klassiske snitt og farger i militærstil ble vist på en veldig anvedelig måte denne sesongen, og hemmeligheten ligger i detaljene. Balmain viste oss hvordan man kan gjøre blazere sexy med stramme skinnbukser og fillete t-skjorter. Om du ikke er modig nok til å ta den helt ut, kan du gjøre looken mykere med en chiffontopp og en skreddersydd blazer og annet tilbehør med uniformsdetaljer, tipser Paltrow.

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert:

Finn mer innhold om: