Modellrumpe krever tjue lag sminke

Det krever fem makeup-artister og tjue lag med kropp-og rumpesminke for å gjøre Victoria`s Secret-modellene klare for catwalken.

silje
Publisert:

Det årlige showet i regi av Victoria`s Secret gikk av stabelen 19. november i New York og ble vist for millioner av seere på amerikansk fjernsyn litt over en uke senere. Det årlige undertøysshowet er en av de mest sette visningene verden over.

MinMote.no - Norges største moteside

Skaper illusjoner om perfekte kropper

Men det krever mer enn vanlig sminke for å skape den riktige looken for den omtalte undertøysvisningen.Victoria Secret-modellene bruker tre til fire timer på hår og make-up før showet. I tillegg må modellene sminkes med kroppssminke over hele kroppen, som tar i overkant av en time å påføre.

Supermodellen Selita Ebanks sier til New York Magazine at det handler om å skape illusjonen av den perfekte kroppen på catwalken.

- Seerne vet ikke at jeg har rundt tjue lag med make-up bare på rompa alene, sier modellen til avisen.

Lurer du på hvordan en bh til 17 millioner ser ut? Se video her!

Og selv om modellene gir inntrykk av at showet er sexy og morsomt, har de flere ting å bekymre seg for på catwalken. Store englevinger og kostymer med skarpe kanter som veier flere kilo, er bare noe av det modellene må balansere med nedover scenen.

-Det første jeg tenkte på da jeg kom ut på scenen i ført lynkostymet, var at jeg var redd for å falle og få det tunge kostymet over meg. Hvis jeg ikke hadde klart å holde balansen, hadde nok kroppen fått seg en real omgang med blåmerker, sier Ebanks.

Relevante saker videre:

Trøbbel med å finne riktig bh-størrelse?Sjekk ut vår guide her!

Ny bh hevder å fjerne rynker.Les saken

Overraske kjæresten med noe nytt til jul?Selvlysende undertøy er saken.

Publisert:

Finn mer innhold om: