Stjel stilen til SJP

Sarah Jessica Parker kan kunsten å kle seg. Sjekk hvordan et par rosa sko setter spissen på dette antrekket.

silje
Publisert:

Skuespilleren best kjent fra Sex og Singelliv, er i farten om dagen. For kort tid siden ble det kjent at dato var satt for neste Sex and The City-film (28. mai neste år). I tillegg skal Parker produsere serien American Artist for Bravo før den tid. Men imellom slagene får hun tid til en premiere eller to. I går stod premieren til Mary Stuart på Broadway for tur.

Les også: Vårens kuleste tilbehør

Überfashionista

Det de fleste pratet om var ikke stykket, men hva fashionistaen Parker hadde på seg. Antrekket kan ved første øyekast virke enkelt, men Parker kan de fleste knepene for å se bra ut på den røde løperen. Få kan kunsten som Sex and The City-stjernen og hun vet nøyaktig hva slags tilbehør hun skal velge for å få den rette wow-faktoren.

Få stilen

Parker hadde kastet sesongens ettertraktede smokingjakke fra Balmain over skuldrene, tatt på seg sine svarte skinny jeans, smykket seg med klassiske perler og Chanelvesken. Men det som virkelig får det enkle antrekket til å poppe, er de rosa skoene fra Christian Louboutin. Som forøvrig kan minne litt om de rosa skoene (de også fra Christian Louboutin) Carrie hadde på da vannet til Miranda gikk, i sesong fire av Sex and The City.

De fleste har allerede mange sorte basisplagg som dette i garderoben. Bli inspirert av Parker og sprit opp alt det svarte med en knallfarge som rosa, orange eller turkis. Et par sko, en veske eller et skjerf i en sterk farge, får garderoben din klar for våren på 1-2-3.

Les også: Jessica Simpson designer klær for kvinner med former

Forhandlere:

1. Blazer fra H&M ca 200 kroner

2. Tunika fra Cubus ca 400 kroner

3.Kjede fra Forever21 ca 80 kroner

4. Veske fra Asos ca 400 kroner

5. Sko fra Fornarina, Lillevinkelsko ca 1300 kroner

6. Bukse fra Esprit hos Laredoute ca 700 kroner

Publisert: