Den ultimate partyguiden

Her er alt du trenger av informasjon og tips før julebordet eller førjulsfesten, enten det er snakk om mote, skjønnhet eller det lille ekstra som gjør antrekket.

Mari Glans
Publisert:

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og de fleste har et julebord eller flere som de skal på i tillegg til festene i selve julen. Dette krever sitt, både når det gjelder klær, tilbehør, sminke og hår.

Hva skal du ha på deg?

Dette er det store spørsmålet før festen. Mange velger den klassiske lille sorte kjolen, mens andre gjør som stjernene og går for pudderfarger eller paljetter. Silje har funnet sin ultimate festkjole, den finner du her.

Velger du en enkel kjole, kan du sprite den opp med kule strømpebukser. Nå er det hot med mønstrete strømpebukser.

Det gjelder også å finne en kjole som kler din egen kroppsfasong. Disse tipsene sammen med 12 flotte eksempler finner du her!

Leopardmønster er en kul trend også til kjoler, eller du kan vekke oppsikt i en rød kjole. En sikker vinner i juletiden, er å glitre i paljetter. Få paljettipsene her!

Motekriser og tilbehør

Om du ikke vil ha på deg kjole, har vi funnet tre kule alternativer her.

Enkelte ting bør du styre unna, la stjernene vise deg de største motekrisene!

Det er også viktig å ikke fryse på vei til og fra festen, her er ti kule vinterjakker som hjelper deg å holde varmen.

Sko kan ofte gjøre et helt antrekk, så vi har funnet de ti kuleste partyskoene til deg.

Guttene må også pynte seg til fest, her er en stilguide med alt menn trenger å vite om dresskoder.

Denne sesongen skal smykkene være store. Og smykk gjerne opp håret også, her er den kuleste hårpynten.

Festsminke og hår

Dette er årets siste sjanse til å virkelig pynte seg, både når det gjelder sminke og hår. Her finner du åtte fine festfrisyrer du enkelt kan fikse selv. Ellers er store krøller er vinner til fest, sammen med masse volum. Stjernestylist Giles viser deg hvordan du får krøller og volum i denne videoen.

La øynene glitre til festen. Se hvordan du kan legge en kul partymakeup på Sminkeskolen!

Sotede øyne er den ultimate festsminken, og er sammen med hudfargede lepper en perfekt partylook. Om du synes sotede øyne er for vanskelig, er dette en enklere måte å få dramatiske øyne på.

Unngå tabbene

Sesongens aller største makeup-trend er de røde leppene. Her ser du hvordan du finner riktig rødfarge, mens denne guiden viser deg hvordan du legger leppestiften med et perfekt resultat. Til røde lepper er det kjempefint med eyeliner på øynene, her er en guide til hvordan du gjør det.

Vil du ha en trendy makeup, er disse fem produktene det eneste du trenger. Det trenger ikke å koste all verden å kjøpe sminke til fest, her er åtte budsjettfavoritter som gjør deg festklar.

Det du burde unngå på festen, er å sminke deg som en av disse stjernene. Andre tråkk i salaten er en av disse ti sminketabbene, som verken funker på julebordet eller til andre anledninger.

Dagen derpå ser du mest sannsynlig ikke like fresh ut. Her er skjønnhetstipsene som redder huden din.

Publisert: