Kort og sexy på MTV-fest

silje
Publisert:

Da Lady Gaga glimtete med sitt fravær under gårsdagens MTV-fest, stjal stjernene showet med korte og sexy kjoler på den røde løperen i Madrid.

«Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria hadde hele 13 sceneskift i løpet av kvelden. Men til rød løper valgte hun «den lille sorte», som var en meget kort kreasjon fra Georges Hobeika. Kjolen var så kort at stjernen nesten endte opp med å vise det meste av rompa, da hun snudde ryggen til fotografene. Rihanna var kveldens best kledde i en nydelig kreasjon fra Marchesa, som er kjent for å kle opp kjendisene i sine vakre og elegante kreasjoner. Flere av stjernene hadde valgt seg asymmetriske kjoler, som er i vinden denne høsten. Men det var Rihanna som stjal showet, i den ettersittende ballkjolen i havfrueform og lekkert oppsatt hår. Sangeren liker å gå mot strømmen, og den lange kjolen gjorde at hun som vanlig skilte seg ut på rød løper.

På jakt etter en fin kjole til julebordet? Her er høstens flotteste kjole!

Kort og lekkert

Det blir aldri kjedelig når Katy Perry entrer den røde løperen. Under gårsdagens festligheter, gikk den nygifte stjernen for en morsom og sexy kjole fra Jeremy Scott, med den fengende tittelen «Admit One.» Som tilbehør valgte stjernen blå pumps fra Sergio Rossi. Det var også flere andre stjerner som satset på korte kjoler for anledningen, både Emily Osment, Shakira og undertøysmodellen Kelly Brooke satte sine flotte og veltrente ben i fokus.

Selv om Miley Cyrus så nokså tekkelig ut i den hvite og svarte kjolen fra Dolce and Gabbana på den røde løperen, avslørte sangeren sikkert mer enn planlagt da hun snudde seg sidelengs mot fotografene. 17-åringen har ved tidligere anledninger fått mye kritikk for sine lettkledde antrekk og til sin sceneopptreden overlatte hun også denne gang lite til fantasien.

Ikke like heldige

Det var ingen tvil om at Taylor Momsen fra «Gossip Girl» hadde kveldens tøffeste boots fra Alexander McQueen. Dessverre var resten av antrekket et sammensurium av trender. Sterkt sminkede øyne, røde lepper, bukseløs og synlig bh, ble i meste laget for den ellers så vakre skuespillerinnen. Det så også ut som Kesha hadde glemt å se seg i speilet før hun gikk ut av døren, fløyelsbuksene og den opprevnende toppen var ikke det mest flatterende antrekket vi har sett på rød løper.

Relevante saker videre:

Klassisk stjernestil!Stjel stilen til Olivia Palermo

Bli inpirert av stjernene!Stjel stilen til Lauren Conrad

Slik får du stilen!Stjel stilen til Kate Bosworth!

Publisert: