Svar på spørsmål

Takk for mange flotte spørsmål! Her kommer svarene fra første runde:

Belinda: Hei! Lurer på hvordan motebilde til våren vil se ut? Noen tips? :) I forhold til julesalget etc. Er det plagg fra denne høsten/vinteren som kommer til å være aktuelle til våren? farger, snitt?

Synes du kommer med mange gode tips på bloggen din

Hei Belinda, tusen takk. Når det gjelder vårens motebilde, vil blant annet duse farger som syrin, beige, mint, fersken, lysegult og pudder stå sentralt. Oransje og grått vil også være populært. Helt tydelige trender er nagler (ja, fortsatt), semsket skinn (spesielt i duse farger), røde lepper, metalliske farger, draperinger og Alexander Wang sidefletten. Leopardmønster på tilbehør og jeans i lyse vasker var også å se på catwalken. Fargekombinasjonen grått og brunt som sett hos Costume National, tror jeg også kan bli en hit.

Anne: Hei!

Jeg mener jeg har sett tidligere at du har et par støvletter fra Bianco som heter starlett ankel boots, men høy hæl og spenne over ankelen. Det jeg lurer på er om hælen på disse er veldig høye? Hvordan er de å gå i? Jeg har ikke sett dem i noen av Bianco-butikkene jeg har vært i, tror du de er utsolgt?

Hei Anne, De bootsene er ganske høye. Men jeg synes det går greit å gå i bootsene så lenge jeg har en halvsåle foran. Mener jeg så de på Karl Johan for et par uker siden, men jeg hadde ringt og spurt, så kan de sjekke lagerbeholdningen og du slipper å løpe rundt i alle butikkene.

Elisabeth: Hei Silje!

Må først få takke for en fin og inspirerende blogg.

Etter en prolaps som har gitt med isjas må jeg nå gå i joggesko hele tiden. Spørsmålet mitt er derfor hva av høstens trender jeg kan kombinere med joggesko uten å se superharry ut?

Hei Elisabeth. Det var synd å høre, håper du blir bedre snart! Det viktigste er at du har de beste joggeskoene, så du ikke blir enda verre. Jeans er en sikker vinner, og du kan jo variere med grått, svart og blått. Oversized gensere og kardigans til tights er også kult til joggesko.

Tina: Hei Silje! Jeg har et svart blyantskjørt som jeg tenkte å gå med på julaften, og kanskje også på andre festeligheter i julen. Skjørtet er helt nydelig, synes jeg – derfor fortjener det en topp som er fin – men samtidig ikke stjeler oppmerksomheten fra skjørtet. Tenker egentlig at en inntilsittende topp med puffermer/markerte skuldre (men ikke for voldsomt) ville vært perfekt for å framheve timeglassfiguren. Har du noe tips til hvor jeg kan finne dette? Kan jo være fint å ha litt forskjellig å velge mellom!

Hei Tina, Ser flere har svart på dette. H&M og Zara synes jeg har de fineste variantene. Høres ut som et perfekt partyantrekk!

Beate: Hei.

Jeg har kjøpt den grå semsket Jimmy Choo for H&M kjolen, jeg lurer på om du kan ha noen bra styling tips?

Jeg skal ha den på julebord neste helg, og får ikke helt til å funke, jeg har noen litt høye ankel boots, men får ikke til å bli enig med meg selv om det er kult med svarte eller hudfarget strømpe bukse, også føler jeg at jeg bør ha noe som stæsjer opp kjolen litt, jeg ser du har kjolen, hvordan styler du deg?

Hår, jakke, sko osv?

Fantastisk blogg forresten!!

Hei Beate, tusen takk. Jeg ville enten stylet den som jeg har gjort på bildet på bloggen eller med svarte strømper og ankelboots. Denne kjolen passer perfekt med et belte i livet og et massivt armbånd eller en stor cocktailring. Når det gjelder håret, er det fint med enten sideskill eller et oppsett, så kjolen kommer til sin rett. Til festen hadde jeg tatt på meg en fuskepels eller en fin kåpe. Sjekk ut denne videoen for bra partyfrisyre tips!

Mami: Jeg ser du har noe erfaring fra ebay, og i den forbindelse lurer jeg på om du vet om det blir solgt fake vintage Christian Dior vesker der? Eller om det som regel er de nyeste modellene som blir kopiert og solgt diverse steder.. Har kjøpt en vintage dior clutch som var helt nydelig, og den ser gammel og ekte ut, men var litt skeptisk til sømmene – de kjentes ikke ut som ekte skinn… Men håper jo i det lengste jeg gjorde et kupp

Hei Mami, Det er dessverre mange fake produkter ute å går på ebay, derfor bør man være nøye når man først skal kjøpe. Jeg vet at de mest populære Dior-veskene og spesielt de med logo ofte blir kopiert. Når det er sagt, er det mindre sjanse for at vintage/eldre modeller blir kopiert, enn de nyere modellene. I Norge har vi jo ingen Christian Dior-butikk, men hvis du skal ut å reise hadde jeg tatt den med og gått i en CD-butikk og fått den sjekket.

VN: Hei! Ang artikkelen: Slik oppdaterer du partygarderoben – hvis tingene som det er bilder av kommer fra norske butikker, vil jeg veldig gjerne vite hvor de er å få tak i.

Til Belinda som lurer på vårens motebilde: Jeg leste i den siste utgaven av britiske InStyle eller Elle (husker ikke hvilket av dem) at noen av fargene som kommer til våren bla er lysegult og lyselilla. Da jeg var innom H&M for et par dager siden, fant jeg flere lysegule og syrinfargede topper som akkurat var kommet inn på nyheter.

Dessuten leste jeg også et sted at vester fortsatt kommer til å være trendy til våren. Kanskje Silje kan bekrefte om det jeg har fått med meg er riktig?

Hei VN, I alle våre artikler står forhandlerinfo i saken, enten i bildeteksten eller nederst i saken. De produktene vi bruker i saker er å finne på nett eller i butikkene. Nelly.com er en norsk nettbutikk, mens asos.com er britisk. Når det gjelder vårens mote, så kommer det utrolig mye lekkert og det er lurt å planlegge garderoben allerede nå. Se mitt svar på det øverste spørsmålet i forhold til hvilke trender jeg mener blir hot til våren.

Mahnaz: Hei

Kunne du legge ut på bloggen din, tips til steder man kan overnatte, spise etc I New York?

Takk for en veldig bra blogg:D

Hei Mahnaz, Jeg prøver og putter inn noen anbefalinger innimellom. Jeg synes du skal sjekke tripadvisor.com og søke etter hoteller i NY. Der får du bra guide og anbefalinger fra andre reisende. Selv bor jeg ofte på Comfort-hotellene, de er rimelige og bra.

Maria: Hva slags utdannelse har du?

Hei Maria, Dette er en av de mest stilte spørsmålene på bloggen. Jeg er utdannet journalist med hovedvekt innen TV. Jeg tok utdannelsen min i California og anbefaler utdannelse i utlandet på det varmeste. Jeg har erfaring fra radio, tv og magasin. I tillegg har jeg jobbet som stylist og modell i mange år.

Maren: Hvorfor svarer du ikke på alle kommentarene på en gang?

Hei Maren, Av helt naturlige årsaker. Ingen arbeidsdag er lik, og jeg sitter veldig sjelden hele dagen ved pc-en. Jeg prøver alltid å svare, så fort jeg har mulighet.

Hanne: Hvordan takler du alle de negative kommentarene?

Hei Hanne, Jeg innrømmer at det av og til kan være tøft, men jeg prøver ikke å bry meg så mye om det. Når man stikker hodet sitt frem, må man regne med litt trøkk. Janteloven er fortsatt sterk i Norge, men jeg håper jeg også kan gjøre mitt til å bane vei for andre. Jeg forventer heller ikke at alle skal være enig med meg, tenk så kjedelig det hadde blitt om vi alle var like. Jeg prøver uansett å holde fokus på alle de positive kommentarene og feedbacken fra dere faste leserne.

Har du noen spørsmål til meg? Vi kjører snart en ny runde med spørsmål og svar. Send meg en mail eller legg igjen ditt spørsmål i kommentarfeltet!

Hvordan var din opplevelse i dag?