Helly Hansen

silje
Publisert:

I går var jeg på åpning av Helly Hansens nye flaggskip-butikk nederst i Karl Johan. Helly Hansen har tatt over de gamle lokalene til McDonalds og de har gjort en fin jobb med den nye butikken. Selve butikken gir deg litt New York-feeling, med sine minimalistiske lokaler og prøverom med lydeffekter. Oslos ordfører Fabian Stang, Christian Ringnes, Pia Haraldsen og Moods of Norway-gutta Simen Staalnacke og Peder Børresen (som har designet en fargerik limited kolleksjon for Helly Hansen), var blant kjendisene som hadde tatt turen til åpningen.

Det er ingen tvil om at nedre del av Karl Johansgate trenger en ansiktsløftning og vi får håpe at dette er èn av flere åpninger som bidrar i riktig retning. Ordfører Fabian Stang (som holdt tale) sa blant annet at det er viktig at Oslo satser på nederste delen av Karl Johan som område. Det blir spennende å se om blant annet andre store aktører somTopShop, velger seg et lokale på Karl Johan eller i Grensen når de åpner i Oslo.

Jeg tror de fleste har et forhold til Helly Hansen, selv husker jeg godt både de blå og orange regnjakkene fra barndommen. Designen har utviklet seg enormt siden den tid og sesongens kolleksjon er en moderne blanding av funksjon og kul design. Etter åpningen og beskuelse av kolleksjonen, bar det videre opp til afterski på Emil & Samuel.

Antrekk: Bluse fra Zara, olashorts gamle 501, boots fra Whyred, tights fra Lindex, smykker fra ebay, karma, vintage og H&M.

Publisert: