Kle deg i blått

silje
Publisert:

Antrekk: Jeans Koola Anna, blazer Tonica Vintage, tee fra H&M, veske fra loppemarked, briller fra Gina Tricot og sko fra Old Navy.

Blå i alle varianter er den nye sorte denne våren.

Jeg har dilla på blåfarger. Steinvaska, navy eller pasteller, de passer meg alle perfekt. Personlig synes jeg det er kult å blande forskjellige nyanser av blå, som i dette antrekket. Vesken er en loppemarkedfavoritt fra ifjor og var et kupp til hele ti kroner.

Gårsdagen ble tilbragt med litt kunst, god mat og en anelse vår. Denne helgen gikk veldig kjapt, men jeg fikk iallefall shoppet litt på ebay. En vintagekjole til 70 kroner og en topp til hundrelappen, ble helgens shopping. Jeg har også testet selvbruningskremer og vært på flere vennebesøk. Egentlig hadde jeg tenkt meg på loppemarked lørdag, men det ble ikke noe av. Da nabojenta kom hjem med en rosa Levis skjorte fra 80-tallet, angret jeg som en hund. Men da blir det loppemarked neste helg!

Les også: Gjør et kupp på loppemarked

I love the fact that its getting warmer and I am all about different shades of blues right now. Navy, lights, pastel colors and stonewashed are all favorites. I think its great to mix the different shades. What do you think?

Publisert: