Kjendisene velger grått

Kjendisene har fått med seg at grått er et godt alternativ til svart i høst. Sats på grå detaljer, metalliske stoffer i forskjellige nyanser, tweed eller grove stoffer i den flotte høstfargen.

silje
Publisert:

Skimrende, metalliske stoffer og paljetter. Grått var å se på mang en catwalk denne høsten og i mange forskjellige varianter. Fra festklar silke og metalliske stoffer til grovere plagg som ull, tweed og bomull. Her bør det være en stil som passer de fleste.

Klar for kulda? Her er 10 gode høstkjøp som holder deg varm.

Grå detaljer

Den enkleste måten å få denne stilen på, er å satse på grå detaljer. Vesker, belter og sko er det fineste tilbehøret og kjendisene satser på grå boots i hverdagen eller semskede pumps på fets. En grå hals som sett på Burberrys høstvisning, er helt på trend og en billig høstinvestering.

Silje digger halsen. Slik styler hun den!

MinMote.no - Norges største moteside

Fest og hverdags

En kjole som Eva Longoria i en flott kroppsnær fasong, er flott for å vise frem kurvene i. De to fargenyansene gjør kjolen spennende og litt annerledes. Du kan enten gå for en full grå look eller bryte det opp med tøffe farger som blått eller neonrosa. Til hverdags kan du stjele den avslappede stilen til Whitney Port, med en ullkjole og ballerinasko med dyreprint. Et stort smykke pynter opp en såpass avslappet kjole. Skal du på fest men vil ha et litt tøffere utrykk, tar du skinnjakken over penkjolen som Olivia Wilde, det funker hver eneste gang.

En skinnjakke varer i mange år. Se noen av våre favoritter her.

På tide med et par nye sko? Her er høstens fineste støvletter!

Tips

Om du går for et helgrått antrekk, lønner det seg å bryte opp antrekket i forskjellige nyanser av fargen. Ikke fall for fristelsen til å gå for en grå look som er ton i ton, veldig få kommer unna med denne looken. Velger du en grå kjole, er det lekkert med en sterk farge på veske eller sko. Når du skal prøve deg frem til hvilken gråfarge som passer deg, lønner det seg å holde plagget opp til ansiktet for å se hvilken type som kler deg best. Blir du blek i lyse gråfarger, så velger du mørkere nyanser. Grått passer fint sammen med dus rosa, andre pudderfarger, svart, mørkeblå og sterkere farger som neonrosa og rødt. Røde lepper er også en trend som passer perfekt til et grått antrekk.

Relevante artikler videre:

Tørr du gå for røde lepper i høst?Slik gjør du det!

Skal du investere i en ny høstveske?Her er et utvalg!

Er tiden for grått hår forbi?Les denne artikkelen!

Publisert: