Stjernestil fra London Fashion Week

London Fashion Week er over for denne gang. Se hva stjernene hadde på seg da de sjekket ut høstens trender under  britiske moteuken.

Mari Glans
Publisert:

Kjendisene iførte seg plagg fra designernes vårkolleksjoner, og viser hva som er det hotteste du kan ha på deg denne våren. Alexa Chung regnes som en av de mest trendy jentene i verden for tiden, og var på flere visninger under London Fashion Week.

Under House of Hollands visning viste Alexa Chung to superhotte trender på en gang, nemlig dobbel-denim med både jeans og jeansskjorte på, samtidig som hun hadde et par grå sokker i pumpsene. Venninnen Pixie Geldof hadde på seg en bustier i denim, og både denim og synlig undertøy er viktige trender til våren.

Les mer om trenden!Nå skal det være sokker i skoene

Vårens it-veske

«The City»-stjernen Olivia Palermo var på plass i Londonunder moteuken, og var blant annet på visningene til Burberry Prorsum og hennes personlige favoritt, Topshop. På Burberry Prorsums visning kom Palermo i et sort skinnskjørt og paljettjakke fra Tibi med et belte fra Burberry i livet, og en av vårens mest populære vesker i leopardmønster, Alexa fra Mulberry.

Mary-Kate Olsen kom på Burberrys visning i en sort ullkåpe med belte i livet, sorte ankelboots i lakk og en blå clutchveske. Legg merke til armbåndene hun har tatt over skinnhanskene.

Smink deg som Olivia Palermo.Få looken hennes her

Stjernespekket på Burberry

Burberry Prorsum hadde den mest stjernespekkede visningen av alle, med kjendiser som kom i sine favoritteplagg fra motehuset. Kate Hudson hadde på seg en grønn paljettkjole med sorte platåsandaler fra vårkolleksjonen, mens modell Rosie Huntinton-Whiteley kom i den klassiske trenchcoaten som er Burberrys viktigste varemerke.

Skuespiller Claire Danes har vist seg å være en ekte Burberry-fan, og stilte i klær fra merket i tre dager på rad under moteuken. Skuespiller Kristen Stewart kom i et metallisk skjørt med draperingeer fra Burberry Prorsums vårkolleksjon.

Kristen Stewart sover med sminken på.Les hvorfor her!

Mønster og militær

Sienna Miller var opptatt med forberedelsene til visningen for sitt eget merke Twenty8Twelve, men rakk likevel å få med seg visningen til en av sine favorittdesignere, Matthew Williamson. Miller kom i en hvit shorts, som hun kombinerte med sorte strømper, ankelboots og kort jakke.

Nicola Roberts er kjent fra jentegruppen «Girls Aloud», og har den siste tiden fått mye skryt for sin personlige stil. Roberts er nok en av kjendisene som var på flest visninger under uken, og på House of Holland hadde hun på seg en elegant mønstrete kjole som nådde til midt på leggen, som hun matchet med lilla pumps og lilla belte i livet.

Olivia Palermo viser hvordan man kan kombinere ulike mønstre da hun kom på visningen til Topshop i en kjole fra Topshop Unique sammen med en mønstrete militærgrønn jakke.

Kate Moss har dilla på militærinspirerte hatter i skinn om dagen, hun brukte hatten ved tre forskjellige anledninger under moteuken. Her er hun på vei fra visningen til Vivienne Westwood iført hatten, en militærinspirert skjorte, lyse jeans og en langhåret pelsjakke.

Dette blir hot til våren?Her er de største trendene!

Elle Style Awards

Elle Style Awards var et av ukens høydepunkter på festfronten. Naomi Campbell kom en kjole fra Alexander McQueen, mens Alexa Chung kom i en lyseblå kjole fra Chanel. Også vesken og de pudderfargede pumpsene med metallisk tå er fra Chanel.

Olivia Palermo hadde på seg en glitrende kjole som kom rett fra catwalken fra Matthew Williamsons høstkolleksjon, mens Agyness Deyn valgte en skinnkjole med blå pelsdetaljer fra bestevennen Henry Holand, som er designerne bak House of Holland.

På jakt etter et par nye sko?Få inspirasjon til vårmoten!

Overrasket på rød løper

Mary-Kate og Ashley Olsen skilte seg ut på den røde løperen under Elle Style Awards. Ashley i en kjole med tyllslep fra Christian Lacroix. Mary-Kate kom i en sort kjole fra Lanvin med transparent skjørt kombinert med en sort pelsjakke over.

Modell Alice Dellal overrasket da hun droppet grungestilen og dukket opp i en glitrende minikjole på «Love Ball» under moteuken. Modellen har også bleket håret denne sesongen, som er vårens hotteste farge på catwalken. Supermodell Natalia Vodianova var vertinne under Love Ball, og kom i en rød kjole fra Louis Vuittons høstkolleksjon 09.

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Les mer om skotrenden!Kjendisene digger herresko

Kule partsko!Velg høye hæler til fest

Publisert: