minMotes aprilfavoritter

Denim, lyse vårplagg og tresko er blant aprilfavorittene til minMote-redaksjonen.

silje
Publisert:

Oppdater garderoben med smarte nøkkelplagg i månedene før sommeren setter inn.

Skjønnhetsansvarlig Mari Ruus

- Jeg ønsker meg noen lyse ankelboots som jeg kan bruke i vårmånedene. Disse er prisvennlige og kule, med snøring og åpen tå. Liker også at det er litt platåsåle på dem, da blir de mer behagelige å bruke til hverdags.

- Jeg har lenge vært på utkikk etter en skinnshorts, men det har vært vanskelig å finne den perfekte. Denne er lang nok og er litt løsere i fasongen slik at det ikke blir for hotpants-aktig.

- Jeg digger lepomadene fra EOS, og nå har det kommet en ny variant med sitronduft. Den har i tillegg solfaktor 15, noe som er perfekt nå som solen er her. Til våren er det på tide med en ny duft, og sesongens nye variant av Miss Dior Cherie er både lett og sensuell på samme tid.

På jakt etter en ny parfyme til sommeren? Her er de beste nettbutikkene for duft

Moteansvarlig Silje Pedersen

- April er den måneden jeg gjerne investerer i de plaggene jeg skal bruke hele våren og sommeren. Mange av plaggene jeg velger meg, skal kunne brukes i overgangsmånedene. Treskoene kan brukes med sokker til det er varmt nok til å gå barbeint, mens olajakken bruker jeg inne eller under skinnjakken til temperaturen blir varmere. Skjørtet fra TopShop bruker jeg sammen med olajakken og strømpebukser før sommeren setter inn.

- Jeg kjøper meg kun et par vesker i året og foretrekker ofte skinnvesker i god kvalitet. Til sommeren er det blant annet sterke farger og mønster som gjelder og jeg digger denne Alexa-clutchen. Den er såpass stor at den kan brukes både til hverdags og til fest.

- Jeg får aldri nok solbriller og har både dyre og rimeligere utgaver i samlingen. Et par store pilotbriller i brunt er en sikker vårvinner. Gleder meg til det blir sol, slik at jeg kan farte rundt i byen med dette paret på nesen.

På jakt etter nye solbriller? Her er vårens trender for dame og herre!

Videojournalist Merete Gamst

- Jeg kaster meg med glede på ola-trenden. Det er en enkel trend som passer for de fleste. Denne olakjolen er enkel og søt og kan brukes med en jakke over før sommeren er her for fullt.

- Jeg får aldri nok tilbehør og nå er det på tide med noe nytt i vårgarderoben. Det brune beltet er perfekt til å ha utenpå olaskjorter for å fremheve midjen, mens sommerfugl-ringen vil gjøre et antrekk søtere og mer lekent. Skoene er knalltøffe og kan brukes med sokker hvis det er kjølig.

Relevante saker videre:

Vil du se flere av vårens trender? Sjekk ut disse 12 hotte trendene!

På tide med et par nye solbriller?Nå er det katteblikk som gjelder!

Stjernene kom i vårens trender.Les mer her!

Publisert:

Finn mer innhold om: