Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Snøen er tilbake - her er skoene du trenger

Fjellsko 1

Er du på jakt etter en vintersko som både er lekker og praktisk? Gå for en av vinterens hotteste skotrender og hold deg varm i kulda med et par robuste vintersko.

Katarina Petrovic
Publisert:
Fjellsko 1

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

1,-
Gå til butikk
Fjellsko 1

Sko fra Nelly.com. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
FJELLJENTER: Under Tommy Hilfigher sin vintervisning vandret modellene nedover catwalken i store parkaser og fjellstøvler med kilehel. Foto: Getty Images

En ting er sikkert og visst - grovt og solid fottøy går aldri av moten. Denne sesongen er det spesielt en variant som har utpekt seg mer enn andre, nemlig skoene som ligner mistenkelig på fjellsko.

I tillegg til de varme og trendy 90-tallsklassikerne fra Timberland har fjellstøvelen inntatt trendbildet for fullt.

Takket være stjernedesigeren Tommy Hilfiger, har den robuste turskoen funnet veien ned fra fjelltoppene og til gatene. Det kom tydelig frem da et flertall av hans modeller sportet skoene på catwalken under hans siste vintervisning.

Kjedebutikkene har fulgt med i timen, og nå tilbyr de den samme «fjell-looken» som ble vist under moteukene, og selvfølgelig til en langt rimeligere penge en skoene fra catwalken.

Trenger du noe ner pyntet?Dette er høstens beste skokjøp

Og nå som snøen er tilbake i store deler av landet, passer det perfekt å jakte de perfekte vinterskoene som også kan brukes neste vintersesong.

MinMote har funnet fire varianter slik at du kan finne din favritt (flere av dem er til og med på salg - trykk på bildene for å se opprinnelig pris og merke):

Fjellsko 1

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

1,-
Gå til butikk
Fjellsko 1

Sko fra Nelly.com. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk

Gjør som Tommy Hilfigher og kombiner de grove fjellskoene med store parkaser og ullplagg. Topp det hele med en fargerik lue med XL-dusk. Ønsker du å gi antrekket et litt mer feminint uttrykk kan du trygt kombinere skoene med både skjørt og kjoler.

Fjellsko 2

Sko fra H&M. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
Fjellsko 2

Sko WARM WORKER BOOT fra Bianco. Foto: Produsenten

1099,-
Gå til butikk

Fjellskoene har ikke bare gjort inntog i jentenes garderobe. Den er minst like trendy for guttene også, og kommer i en rekke ulike modeller, farger og prisklasser. Her er høstens fineste sko til menn.

Slik tar du vare på skoene dine:

Publisert:

Finn mer innhold om: