Gjør bena til et blikkfang- kast deg på knestrømpetrenden

Knestrømper har inntatt sesongens motebilde for fullt. Strømpene gir ikke bare antrekket et kult løft, de forlenger og slanker bena også!

Isabelle Ringnes
Publisert:

minMote var nylig i motemekkaet New York og der prydet knelange strømper bena til utallige trendsettende New Yorkere. Også stjernene har hoppet på moten og blir stadig vekk avbildet i de tidsriktige strømpene.

Knestrømpetrenden er en videreføring av den uskyldige skolejente-looken som først ble introdusert i filmen «Clueless» på 90-tallet (som minMote elsker). Blir de brukt på riktig måte, får de bena til å se lenger og mer sexy ut.

minMote har latt seg inspirere av trenden og har følgende tips til de som ønsker å la seg inspirere av den gryende moten.

Lengde:

Det er viktig å velge riktig lengde på sokkene. Du må selv vurdere om denne trenden fremhever din kroppsfasong.

Denne trenden tilføyer utvilsomt mer oppmerksomhet til lårene, og dersom du ikke er fornøyd med dem, er det viktig å legge mer vekt på riktig design.

LES OGSÅ:Kjendisene elsker Peter Dundas' Pucci «It-kjole»

Dersom du ønsker en slankende og lengdemaksimerende effekt bør du gå for sokker som når deg til rett under knærne eller akkurat over kneskålen.

Husk at sokkekanten heller bør være for løs enn for stram for å unngå at blodsirkulasjonen kveles ved lårene.

Farger og mønster:

Du kan benytte deg av flere stiler når du bruker knestrømper.

Du kan enten gå for mørkere farger kombinert med noen tøffe boots eller skape et urbant preg ved å bruke sokkene over et par tights med noen høye støvletter.

LES OGSÅ:Få skjønnhetstips fra ekte ballerinaer

Design er også viktig, og her er utvalget stort. Du kan gå for polka-prikker og blomstermønster, eller benytte deg av nøytrale, ensfargede varianter.

Denne høsten er color blocking hot, og et par knestrømper i en knall farge gjør et sterkt inntrykk.

Klær:

Shorts, tights eller vide skjørt gir en stilig og trendy look kombinert med et par knestrømper.

Knestrømpene gjør seg best med et par hæler for å maksimere lengden på beina, men vær forsiktig når du velger farge på skoene, selv nydelige sko kan se feil ut kombinert med de gale strømpene.

LES OGSÅ:Trendguiden: Her er vinterens fineste jakker

En god huskeregel er å ikke prakke for mange farger inn i ett antrekk- vi er trossalt på vei inn i vintersesongen.

Tommelfingerregler til bruk av knestrømper:

- Dersom du er slank fungerer strømpene godt sammen med korte skjørt.

- Dersom du ønsker et mer voksent preg, bruk strømpene med noen lave sko og pene kjoler.

- Dersom du fryser lett og ønsker å holde deg varm, kan du fortsatt bruke knestrømper for å unngå klumpete sokker på leggene.

- Dersom du ikke er helt fornøyd med bena, velg mørke, nøytrale sokker som hjelper til å skjule kompleksene dine.

- Sørg for at sokkekanten ikke er for stram slik at du unngår pølse-effekten på lårene.

- Det er ikke flatterende å observere noen som retter på sokkene sine konstant. Sørg for at sokkene sitter som de skal før du forlater huset.

- Ikke bruk strømper og klær som kræsjer i fargekoder. Dersom du bruker røde knestrømper, er det en god ide å styre unna turkise skjorter.

Blant de mange klesforretningene som tilbyr knestrømper i høst er Hennes&Maurits, Gina Tricot og BikBok billige alternativer for deg som ønsker å hive deg på trenden.

Publisert: