8 hotte høstkjøp i august

Sommeren er over for denne gang og høstplaggene gjør sitt inntog i butikkene. Invester i tykke ullgensere, lave herresko og fjær i årets første høstmåned.

Nå er det på tide å rydde og gjøre opp status for høstgarderoben. Den gode nyheten er at flere av sommerens trender fortsetter inn i den nye sesongen, så du trenger kun et par nøkkelplagg for å oppdatere garderoben.

Lyst på flere høsttips? Les Mote-Silje sin blogg!

Reptil

Slangemønster er det nye leopard. Sensuelt og glamorøst, slangeskinnsmønsteret strekker seg fra kjoler til topper, vesker, sko og belter. I billigbutikkene finner du mange rimelige utgaver i imitert skinn som ikke koster skjorta, og som oppdaterer en kjedelig garderobe på 1-2-3. Om du er riktig eventyrlysten, så kler du deg i sesongens print fra topp til tå. La deg inspirere av designere som Gucci og Prada, og finn din egen vri på den lukseriøse trenden.

Sterke farger og bærfarger

I sommer gikk det i neonfarger og knallfarger, og deler av denne trenden fortsetter inn i høstsesongen. Selv om neonfargene tar en pause, vil fuksia, rødt, orange, flaskegrønt og nydelige bærfarger, sette farge på denne sesongen. Frisk opp garderoben med en strikkagenser eller kardigan i en sprek farge, så blir mandagen mye lettere på kontoret.

Mokasiner

Mokasinene er tilbake og du kan enten velge de flate modellene à la den maskuline herretrenden med herredress og skjorte og kombinasjonen svart/hvitt, eller et par med høye hæler for en kul sekretærstil. Er du i partyhjørnet, ser du etter et par stiletter i metalliske farger, som sett på catwalken hos Alexander Wang.

Poncho

70-tallsfesten vil ingen ende ta. La deg inspirere av den superglamorøse looken hos italienske Gucci, eller sats på en en stilig hverdagslook med poncho, bredbremmet hatt og høye støvletter i brune eller beige nyanser.

Fjær

Festivalfjærene fortsetter fra i sommer, og i høst er det både smykker og plagg som gjelder. Fjær deg 70-talls fin med et par øredobber eller heng doble kjeder rundt halsen i forskjellige lengder. Bruk fjærdetaljene sammen med ponchoen og hatten for den ultimate høststilen.

Strikkagensere

En slager i høst, blir de store strikkagenserne. Bruk de gjerne sammen med ulike materialer som silke, som sett hos Alexander Wang, eller sammen med blyantskjørt og spisse pumps, som sett på catwalken hos Givenchy. Mix og match akkurat som du vil, her er det kun fantasien som setter grenser for hvilken stil du ønsker å formidle. Gå på skattejakt i vintage-og secondhandbutikker etter de unike, pusete og volumniøse gensere og kardigans.

Metallisk fest

De metalliske stoffene er tilbake og blir ganske sannsynlig å se når festsesongen gjør sitt inntog. Sats på en metallisk look fra topp til tå med kjoler, topper og bukser, eller nøy deg med sesongens mest skinnende tilbehør. Sko og vesker er garanterte garderobefiksere til «den lille sorte kjolen.»

Skinn

Det blir ingen høst uten de trofaste og klassiske skinnplaggene. Jakker, bukser, topper, kjoler og shorts, i høst er det bare å velge og vrake. Shortsen er et allsidig plagg som kan brukes i mange anledninger utover høsten, enten sammen med en tykk ullgenser og tights for enhverdagslook eller med blazer og mokasiner for en trendy og maskulin stil. Om du velger ekte vare eller skinnimitasjon, er opp til deg.

Produktinformasjon:

1. Fjærdetaljer: Øredobber fra Nelly ca 250 kr, Poncho: Gina Tricot ca 150 kr, Metallisk: Veske fra Zara ca 800 kr, Strikkagenser: H&M 798 kr , Skinn: Shorts i skinnimitasjon Gina Tricot ca 200 kr, Imitert slangeskinn: Veske fra Mango ca 250 kr,Bærfarger: Jil Sander netaporter.com 6000 kr,Herresko: Topshop ca 450 kr

Relevante saker videre:

Glamorøst hos Nina Jarebrink. Les Mote-Siljes blogg her!

Slik vil danskene kle oss neste sommer. Bli med minMote til København

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?