- Glem glamour, dette er beinhard jobbing

silje
Publisert:

NEW YORK: Kelly Cutrone (46) er fryktinngytende sjef i realityseriene «The City» og «Kell on Earth». Hun mener motebransjen er beinhard og kun for de aller tøffeste.

Se hele intervjuet her!

Torsdag gikk startskuddet for New York Fashion Week, og designerne Nicholas K fikk æren av å åpne moteuken. Bak visningen ligger timesvis med uglamorøst arbeid, jernvilje og ikke minst et stort apparat i ryggen med god hjelp a Kelly Cutrone og hennes PR firma People`s Revolution.

Cutrone ble for alvor kjent som denne krasse New York-sjefen til Whitney Port, da hun prøvde seg som assistent og designer i serien «The City». Ifølge Cutrone, er det ekstremt mange misoppfattninger om bransjen, og for mange venter kun et liv med mye frustrasjon og mange ubetalte jobber.

- Det er en ekstremt tøff bransje. Du må virkelig ville det for å lykkes. Det er en bransje som virker så glamorøs og innbydende, men det er ingen snarveier, du må jobbe knallhardt for å lykkes, sier Cutrone til minMote.

- Mange tror mote bare er tull og tøys

I USA står moteindustrien for rundt 1900 milliarder kroner av et voksende marked, ifølge CFDA. Cutrone mener det er lett å avfeie motebransjen som tull, mens det egentlig består av seriøse aktører.

- Det beste med moteuken i New York er at verden blir påminnet om at mote ikke bare er tull og tøys. Mange tror det er kun kvinner uten substans som er opptatt av mote, men det er faktisk en multi-millionindustri som står for ekstremt mange arbeidsplasser. Vi er her for å tjene penger, ikke tulle, sier Cutrone.

Søskenpar gjør suksess med tidløse plagg

Det er tredje sesong for søskenparet og designerparet Nicholas og Christopher Kunz, som står bak merket Nicholas K. Søskenparet startet Nicholas K i 2003. De satser på moderne og klassiske plagg for begge kjønn, og har gjort stor suksess. De mener det er umulig å lykkes om man ikke gir alt -og litt til.

- Jeg gjør alt fra steaming til rydding. Den glamorøse delen har jeg så langt ikke sett noe til, innrømmer Christopher Kunz.

Hva kjennetegner vår-og sommerkolleksjonen for 2012?

- Kolleksjonen er inspirert av abstrakte landskap, mange av jakkene og kjolene har fine draperinger og silhuetter. For gutta skal det være lyst, lag på lag og enkelt å gå fra dag til kveld. Fargepaletten går i duse toner av grått, blått, sand og grønt, sier Nicholas til minMote.

Kelly Cutrone er også bidragsyter til Dr. Phil og har i tillegg gitt ut to bøker, If You Have to Cry, Go Outside: And Other Things Your Mother Never Told You og Normal Gets You Nowhere.

Relevante saker videre:

Følg bloggen tilMote-Silje og få gode tips til shopping i storbyen!

Hun er en av verdens best kledde kvinner.Få motetips av Olivia Palermo!

Uten klær og sminke!Slik har du aldri sett Lady Gaga

Publisert: