Tre fine vårtrender

silje
Publisert:

Tre trender jeg har sterk tro på til våren er sterke farger, hvit minimalisme og den glamorøse 70-tallsstilen.

1. I New York sendte Marc Jacobs sine modeller nedover catwalken i flagrende chiffonkjoler, hatter og store solbriller. Glamorøse discodivas med tydelige referanser til 70-tallets storhetstid, Studio 54, Halston og Yves Saint Laurent. Dette er en trend jeg gjerne omfavner til sommeren.

2. Den hvite fargen går igjen nesten hver eneste vår og sommer. Calvin Klein og Yigal Azrouel var blant designerne som viste lekker hvit minimalisme på catwalken. Kle deg i hvitt fra topp til tå denne sommeren, det gir en ren og enkel look til sommerbrun hud.

3. Sterke sommerfarger som rosa, rødt, orange og gult gikk igjen på mange av vårens visninger. Sats på uventede fargekombinasjoner som rosa og rødt, det skal være sterkt og oppsiktsvekkende. Eller kle deg i sterke farger sammen med en hvit t-skjorte som hos Jil Sander, det gir en laidback sommerlook. Jil Sander, Gucci og Versace er noen av designerne som vil se oss i knallfarger denne sommeren.

Mange av vårens trender kan allerede kjøpes på salg. Både sterke farger som rødt og rosa, men også basisplagg i hvitt er gode kjøp for deg som vil begynne planleggingen av garderoben i god tid.

Publisert:

Finn mer innhold om: