Fire kjoler - fire vårlige hverdagsantrekk

Vårlige kjoler i friske farger er ikke bare forbeholdt fest - minMote har satt sammen fire kjoleantrekk som fungerer minst like bra til hverdags.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Når varmen endelig kommer, frister det gjerne å ta fram de lyse kjolene som har ligget innerst i skapet så altfor lenge. Dessuten bugner butikkene av fantastiske nyheter, enten du er et luksusdyr eller på budsjett. Til hverdags kan det være vel så fint med lang kjole som en kort variant, så lange du toner ned resten av antrekket så du unngår å se ut som du er på vei til (eller fra) fest midt på dagen.

Finn din favorittkjole, og la deg gjerne inspirere av disse fire antrekkene!

Etnisk-inspirert

Visningen til Isabel Marant var full av korte tunikakjoler og topper med mønster og innslag av rødt. Kjolen fra Mango koster bare en tidel, og passer perfekt til både ankelboots og flate sandaler. Husk bare på at den norske våren er så uforutsigbar at man alltid bør ha en jakke i bakhånd - med en denimjakke fra Levis over skuldrene holder du varmen, samtidig som den er akkurat passe casual.

Sporty

Den sporty stilen ser ut til å vende tilbake vår etter vår, noe som passer perfekt for deg som trives best i myke stoffer og behagelige sko. En lang kjole i jersey-stoff ser både sporty og kul ut, og en genser med blonder gjør antrekket litt mer feminint. Her kan du dessuten med fordel velge komfortable sneakers!

Mønster

Klassiske farger som rødt og blått slår sjeldent feil, heller ikke i kombinasjon. Kjolen er litt bar alene, men sammen med en elegant blazer blir den et supert jobbantrekk. Hold resten av tilbehøret enkelt med flate sandaler, og kanskje vårens mest romantiske øredobber som kommer fra Marc by Marc Jacobs!

Friske farger

Ferskenfarge er helt riktig denne våren, og ser ekstra fint ut når du har fått litt farge på huden. Den eksklusive kjolen fra See by Chloé kommer virkelig til sin rett sammen med hvitt tilbehør, og det lille armbåndet fra norske Su Misura er prikken over i'en.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: