Mote

10 stripete kjøp til under 500 kroner

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Sorte og hvite striper går aldri av moten, men denne våren er det også en av de hotteste trendene. Derfor har minMote plukket ut 10 stripete kupp!

Marc Jacobs, Chloé, Dior og Acne - listen med store motehus som viste striper i sine vårkolleksjoner er lang. Og ikke hva slags striper som helst. Denne våren skal det nemlig helst være sterke kontraster mellom stripene, aller helst sort og hvitt.

Du trenger imidlertid ikke tømme lommeboka for å stjele stilen fra de store motehusene. Kjedebutikkene har nemlig begynt å fylle hyllene og stativene med stripete plagg til en langt rimeligere penge.

Mens svenske Acne og Marc Jacobs, Dior og Moscino viste tykke striper, valgte Alberta Feretti en mindre oppsiktsvekkende look, med tynne striper på bukser og jakker. Dolce & Gabbana hadde som vanlig en sexy vri på stripene, og sendte modellene nedover catwalken i mini-mini-kjoler med matchende jakker over.

Elsker du striper, kan du gjøre som Dior og matche hele antrekket i samme mønster. Synes du det blir for mye, kan du gjerne velge ett plagg i striper og holde resten av antrekket sort eller hvitt. La deg inspirere av Moschino!

Det beste med denne trenden er at du fint kan ta den med deg sesong etter sesong. Hvitt og sort er alltid elegant, og investerer du i en kjole som sitter perfekt kan du bruke den uansett alder. Denn våren er den også lett å kombinere med den sorte og hvite trenden, og hva med å toppe antrekket med gjennomsiktig tilbehør?

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Relaterte artikler

MOTE

Trendrapport: Svart og hvitt

NYHETER

Mette-Marit gjør som stjernene – kler seg i sesongens striper

MOTE

Slik får du designerstilen på budsjett

MOTE

Deilig strikk eller morsomt mønster - her er ti trendy hverdagskjoler

MOTE

Blonder, blomster og magetopper - dette er vårens 10 største trender

MOTE

10 deilige strikkegensere - velg og vrak i høstens farger

NYHETER

Rihanna får prestisjefull pris - kåret til moteikon