Beyoncé, Jay-Z og Blue Ivy matchet i vinterens hotteste farge

MØNSTERMIKS: Den lille familien på tre matchet hverandre i grått, svart og mønstrete jakker på vei til kinopremieren. Foto: Getty Images

Musikkparet Beyoncé (33) og Jay-Z (45) matchet hverandre fra topp til tå da de ankom premieren av barnefilmen «Annie», med datteren, Blue Ivy på armen.

Katarina Petrovic
Publisert:

I anledning premieren av filmen «Annie» i New York, ankom Beyoncé og Jay-Z i matchende antrekk. Det stilfulle superparet gikk for en av sesongens mest populære farge, grå, kombinert med sort og hvitt.

Også parets datter, Blue Ivy (2) matchet foreldrene med mønstermiks, svarte strømpebukser og en grå kjole man så vidt kunne skimte under den fargerike kåpen.

Popdivaen, som tidligere i år ble slaktet for sin korte lugg og kritisert for ny «bob»-frisyre, var iført en grå, kroppsnær kjole, høye sandaler, hatt og en statement kåpe med sort og hvitt mønster. Ektemannen matchet kona i en elegant, lysegrå dress, hvit skjorte og sorte sko.

Les også:Beyoncé lanserer kleskjolleksjon: - Vil treffe norske kvinner

Vekker stadig oppsikt

Det er ikke første gang paret overrasker med matchende antrekk. Under årets Grammy-utdeling opptrådte Beyonce i råsexy undertøy sammen med ektemannen, som var iført en lekker dress.

Saken fortsetter under bildet!

STILIGE: Det er langt i fra tilfeldig hva Beyoncé, Jay Z og lille Blue Ivy er iført når pressen er til stede. Foto: Getty Images

Beyoncé er bare en av mange kjendiser som stadig vekk vekker oppsikt med måten hun kler seg på. 33-åringen er kjent for sine kvinnelige former, og fremhever dem gjerne. Under årets Super Bowl-finale stjal hun oppmerksomheten i en drisig Cavalli-kjole.

Også under parets sin felles turné «On the run» var det ikke bare musikken som fikk oppmerksomhet av fansen. Beyoncé sine antrekk ble nemlig omtalt som «hennes mest sexy sceneantrekk noensinne» av flere kjendisnettsteder som Huffington Post og Hollywood Life.

Publisert:

Finn mer innhold om: