Kjendisene elsker Peter Dundas' Pucci-«it-kjole»

Den er laget av fløyel, har nydelige blonder og er supersexy. Ikke rart stjernene står i kø for å bruke høstens heteste lille svarte kjole, signert norske Peter Dundas for Pucci.

Isabelle Ringnes
Publisert:

Den knelange, figursydde, svarte fløyelskjolen med stramt korsett, er hentet fra Puccis høst/vinter kolleksjon og har et snitt som bevisst fremhever midjen.

Kanskje det forklarer hvorfor en rekke internasjonale stjerner har dukket opp i «it»-kjolen de siste månedene?

Blant de mange som har falt pladask er Pucci-fan og Dundas-venninne Kylie Minogue og modellen Alexa Chung, som begge har vist seg i kreasjonen de siste to ukene.

Til og med Kim Kardashians mor, Kris Jenner, eier et eksemplar av kjolen som i butikk koster ca. 20 000 kroner.

Les også:Fikk skryt av verdens mest beryktede sjefredaktør

Kjolen har også dukket opp på magasinforsider. I september prydet «Slumdog Millionaire»-stjernen Freido Pinto forsiden av In Style iført nettopp Pucci-kjolen.

De lange ermene på kjolen minner litt om «Kate Middleton»-stilen, mens den kontrastfargede Peter Pan-kragen har et snitt som ligger langt nok nede til at den store sløyfen ikke blir for trang.

Andre sexy detaljer er den synlige glidelåsen kantet i sateng, som går helt fra ryggen og ned til hoftene og dermed gir kreasjonen det lille «dristige ekstra».

Motehuset Pucci har skutt til i værs etter at Dundas ble sjefdesigner for det eksklusive merket for ca to år siden.

Les også:Dundas hylles for ny «red carpet»-kolleksjon

Men nok om det. Cocktail kjolen byr på et frekt moment med de lange ermene, samtidig som den uskyldige kragen gir den et morsomt, retro høytids-preg.

For å se best mulig ut i kjolen anbefaler vi å droppe BHen slik at man unngår skjemmende BH-stropper som syntes under de gjennomsiktige blondene.

Til veske anbefales en liten, enkel og svart clutch som ikke konkurrerer for mye med kjolen. Topp det hele med svarte, litt røffere pumps med lukket tå.

Hva synes du om Pucci-kjolen? Diskuter videre på vår Facebook-side her

Publisert:

Finn mer innhold om: