Slik blir du bryllupsfin på budsjett - alle antrekk under tusenlappen

Skal du i bryllup i sommer? minMote gir deg stylingtips og viser at festantrekk ikke trenger å koste skjorta.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Den store bryllupsesongen er i gang, og mange gjester sliter med å finne det perfekte antrekket til den store dagen. Man skal ikke ha hvitt, ikke rødt, ikke sort og ikke være for utfordrende kledd. I tillegg vil man gjerne skille seg litt ut fra mengden, uten å stjele oppmerksomheten fra bruden.

Mange er også invitert til flere bryllup i løpet av sommeren, og har man ikke finkjoler hengende på rekke og rad i garderoben, kan bryllupsfeiringene bli en dyr affære.

minMote har funnet frem fire forskjellige antrekk, som alle koster under tusenlappen. Det trenger nemlig ikke å være dyrt å se stilfull ut fra topp til tå.

SUKKERSØT

TIPS: Finn en klassisk kjole i en spennende farge - det er en enkel måte å se både tekkelig og trendy ut. Hold sko og veske nedtonet, men ta gjerne opp kjolefargen med et par iøynefallende øredobber. En kort, men sofistikert kjole er ikke bare mer moderne, men også mye mer anvendelig enn en rosa ballkjole i silke. Tilbehøret kan du kombinere med jeans og t-skjorte til hverdags.

ELEGANT

TIPS: Selv om man ønsker å se sofistikert ut når man skal i bryllup, trenger ikke antrekket å bli kjedelig. Finn en 60-tallsinspirert kjole som fremhever figuren din. Dette er et snitt som passer til både slanke og kraftige kvinner. Velg en tidløs farge slik at du kan dra frem den klassiske kjolen år etter år. Oppdater antrekket ved å velge moderne tilbehør som reptilmønstrede sko og små nagleøredobber. Til høsten kan du kombinere kjolen med tykke strømper og ankelstøvletter.

MINIMALISTISK

TIPS: Ikke alle er like glad i å pynte seg med sterke farger og iøynefallende tilbehør. Duse toner er perfekt for deg som ønsker et nedtonet bryllupsantrekk. Ha minimalt med tilbehør, men velg gjerne uventede detaljer som gjennomsiktige partier og et lite armbånd slik at antrekket ikke blir for kjedelig. Dette tilbehøret kan du også få god bruk for senere, da de enkelt kan matches med forskjellige kjoler eller hverdagsantrekk.

TRENDY

TIPS: Selv om bryllup kanskje ikke er stedet for de store utskeielsene på klesfronten, er det lov å være trendy. Velg en enkel, ensfarget kjole og bygg antrekket rundt denne. Kombiner den med knallfarget tilbehør og topp det hele med et stort smykke. Tilbehøret kommer til å bli favoritter i garderober hele sesongen, og kjolen kan fint brukes med flate sandaler på årets sommerferie.

LES MER: Hemmelighetene bak den perfekte brude-looken

LES MER: Sommersalget er i gang - dette bør du se etter

LES MER: Peter Dundas om Tones brudekjole: - Morsom utfordring

Publisert: