minMotes junifavoritter

Bikini, lette sommerplagg, strand og sol står på menyen til minMote-redaksjonen i juni. La deg inspirere av redaksjonens sommerfine favoritter.

silje
Publisert:

Moteekspert og leder for minMote, Silje Pedersen

- Jakten på den perfekte sommerbikinien har allerede pågått en god stund, men nå tror jeg endelig at jeg har funnet min favoritt. Jeg kjøper også litt forskjellige topper og underdeler i sterke sommerfarger, så jeg kan mikse og matche etter humøret.

- Jeg får aldri nok store sommersmykker og turkis og korall er gjengangere i smykkeskrinet hver sommer. Norske Line Lislerud, som står bak merket Goldmine, lager de vakreste kjedene med spennende kombinasjoner. Håper noen av venninnene mine spleiser på dette som en bursdagspresang, da hadde jeg blitt lykkelig!

- Jeg drømmer om en tofarget clutch fra Celine, og om ikke så lenge går muligens drømmen i oppfyllelse?

- Sommer betyr shortsvær og jeg vil gjerne ha flere i sorbet og sukkertøysfarger à la visningen til Isabel Marant. Godt det finnes haugevis av rimeligere modeller i butikken, så du ikke trenger å blakke deg helt på jakt etter den perfekt shortsen. Disse skal brukes sammen med lyse sommerboots eller lave sandaler.

- Om sommeren er det viktig å ta litt ekstra godt vare på håret. En ny favoritt er blant annet Overnight Hair Rescue fra Alterna, som er et produkt som virker mens du sover, perfekt for oss i tidsklemma.

På tide med en ny klipp? Slik blir du fornøyd hos frisøren!

Sara Johannessen, journalist og fotograf

- Kjoler er sommer for meg, og nå i juni har jeg endelig ryddet vekk all ull og stillongs og erstattet det med alle mine vintagekjoler og sommerkjoler. Jeg blir glad av kjoler, og helst gamle vintagekjoler med en historie. Den ultimate sommerdagen er å sykle i solskinn til jobb ikledd en blomstrete kjole med vinden i håret. For så å dra ut på en øy og grille sammen med gode venner og vasse barbeint langs stranden. Disse kjolene er drømmekjoler denne måneden, og jeg vil bruke de både på jobb og til fest. Fine sommerplagg!

- Den hvite blondekjolen er en av de fineste plaggene denne måneden, og jeg vil tone ned den søte blondestilen med en skinnjakke og noen knallfargede sko.

- Jeg er som kjent veldig glad i Converse-sko, og syns de passer knallbra til kjoler. De klassiske lave røde skoene blir mine nye junisko. De passer bra til alle antrekkene mine, samt at de er fornuftige å løpe rundt i som fotograf. I tillegg er jeg glad i rart tilbehør, så disse prikkete kilehælskoene står på ønskelisten.

- Jeg elsker store smykker med rare utrykk, og har (selvsagt) en forkjærlighet for kamerasmykker og gamle skatter. Disse øredobbene fra House of Harlow er ganske iøynefallende og snodige og passer meg utmerket.

Kle deg i garderobeklassikeren som aldri ruster!

Merete Gamst, videojournalist

- Sommer, feriepenger, New York-tur og bursdag - det er mange grunner til at jeg ønsker juni velkommen med sprudlende glede! Ønskelisten blir naturlig nok ekstra lang denne måneden og her er noen av tingene jeg har mest lyst på.

- Jeg har ønsket meg Mulberry-veske svært lenge og Lily-modellen kan brukes til hverdags og fest og har plass til det nødvendigste. Jeg ønsker meg bursdagspenger av mine nærmeste og med eget bursdagsbidrag er kanskje denne vesken ikke så altfor langt unna?

- Det blir aldri en New York-tur uten en titt innom Victoria’s Secret. Denne gangen er jeg på jakt etter en fargefull bikini. Jeg digger denne grønne modellen og foretrekker stroppløs overdel som gir mindre skille. Bikiniutvalget er også stort på nettsiden deres og man kan bestille forskjellige størrelser på bikinitopp og underdel.

- Jeg får aldri nok ballerinasko. De er billige, superbehagelige, søte på føttene og passer til det aller meste. Gul er en herlig sommerfarge og går bra sammen med hvitt.

- Hvite kjoler er i sommervinden og jeg kaster meg gjerne på denne trenden når jeg har fått litt farge på kroppen. Kjolen har et kult snitt med en fin detalj i ryggen.

- Jeg elsker små detaljer som piffer opp enkle antrekk. Jeg falt for denne forseggjorte giraffringen hos Topshop.

Månedens herreekspert, moteblogger og journalist Alexander Norheim

Hver måned presenterer minMote månedens ekspert på herremote. Denne måneden er det moteblogger Alexander Norheim som står bak bloggen AX80 Alive som er vår herrekspert.

- Fargene blomstrer ut om sommeren og hvorfor ikke starte fra bunnen av. I en klassisk low-cut versjon av hva kunne ligne på "construction boots", har Soulland klart å lage noe urbant.

- Festivalsesongen er rett rundt hjørnet. På en morsom spin av dagens samfunn, Christopher Lee Sauvé setter ironi på trykk. Ikke bare en kul festival t-skjorte men også en rask tankevekker.

- Folk bryr seg så om "god lukt" at de glemmer hva som passer alle og enhver. Med en fantastisk evne til å forandre seg i løpet av dagen, er «DoubleYou» er en unik og krydret parfyme som piffer opp alle antrekk. Zanzibar er min favoritt.

Relevante saker videre:

På jakt etter et par nye sko? Her er skoene som forlenger beina!

Costume feiret 5-år! Se alle de flotte bildene

Slik blir du sommerfin på budsjett! Les mer her

Publisert: