Ukens Trendsetter: - Eksperimentér med klærne dine!

Navn: Erika Marie Blogg: Fashion Chalet Yrke: Skribent, stylist og personlig shopper Hvor: Miami, Florida

silje
Publisert:

Trendsetteren Erika Marie store lidenskap er sko. Hun har skapet fullt, men ønsker seg alltid et par til. I bloggverdenen er hun kjent for sin evne til å eksperimentere med forskjellige sjangre. Møt den populære jenta bak bloggen Fashion Chalet.

1. Hvorfor startet du å blogge?

-Det hele startet da jeg oppdaget favorittbloggen min, Fashion Toast. Jeg synes Rumi har en utrolig kul stil og måtte inn og sjekke antrekkene hennes hver dag. Jeg synes det var en god ide å ha et forum hvor man kan vise frem stilen sin og dele sine erfaringer med andre, sier Erika Marie til minMote.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Hvor finner du inspirasjon?

-Overalt! Det kan være den minste ting som gjør at jeg får en ide. Alt fra små hverdagsting til musikk og film spiller en rolle for at jeg skal få inspirasjon, sier Erika Marie.

3. Hva bør minMotes lesere satse på i sommer?

-Jeg elsker jumpsuits i alle varianter, det er et skikkelig sommerplagg. Flate sommersandaler med spennende detaljer, minikjoler og sexy 50-talls badedrakter som også kan brukes som topp til shorts og skjørt, sier Erika Marie.

Erika Marie regner Mary-Kate og Ashley Olsen som de ultimate trendsetterne. Selv ble hun kjapt en stor trendsetter i bloggverden da hun begynte å blogge. På bloggen skriver hun om alt som inspirere henne og hennes største lidenskap, som er sko.

-Jeg elsker sko! Jeg kan ikke leve uten kule sko. De er alfa og omega for om et antrekk blir spennende. Jeg aner ikke hvor mange par jeg har, men det er en del. Selvfølgelig elsker jeg statement sko med høye hæler, men digger også converse og sneakers.

MinMote.no - Norges største moteside

4. Hva gjør du i sommer?

-Kjører bil i regnet, leter etter nye spennende designere, kjøper meg en fargerik paraply og en stor regnjakke.

Les mer mote på Siljes blogg

5. Hva er ditt favoritt-tilbehør?

-Kjeder og ringer fordi de alltid tilfører så mye. Tilbehør er en enkel og rimelig måte å sette spiss på et antrekk, sier stylisten.

6. Fortell oss hva du elsker mest med mote?

-Det jeg elsker med mote er at du kan eksperimentere med antrekkene dine hver eneste dag. Du kan spille forskjellige roller, ja kanskje være en helt annen jente om du ønsker det!

Følg minMote på Twitter.
Publisert:

Finn mer innhold om: