Ukens best kledde

Forrige ukes stjernebegivenheter bestod av filmpremierer, Los Promios MTV Awards og konsert i Det Hvite Hus, og antrekkene var alt fra glitrende, sorte, med fjær eller blonder. Her er de best kledde stjernene fra uken som gikk.

Mari Glans
Publisert:

Sienna Miller klarte kunsten å se hverdagslig og pyntet ut på samme tid da hun var på «Late Show with David Letterman» i New York. Miller hadde på seg en sort harems-jumpsuit, som hun stylet opp med en paljettbolero, et stort smykke og høye hæler.

Ukens mest stjernespekkede arrangement var «2009 Los Premios MTV Awards», og sorte minikjoler var kveldens store trend. En av de best kledde var Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio, som kom i en sort minikjole med utskjæringer og blonder fra Balmain. Ambrosio kombinerte kjolen med enkelt tilbehør som et bredt armbånd, en liten sort clutchveske og sorte pumps med åpen tå.

Nå skal kjolene være korte!Se antrekkene fra MTV Awards

Blake Lively kom til premieren av filmen «Where The Wild Things Are»i en drøm av en minikjole fra Marchesa. Selve skjørtet bestod av sorte fjær, mens den lyse korstettoverdelen var dekorert med sorte blonder. Det glamorøse håret og makeupen satte prikken over i'en.

Ukens mest sexy kjole satt på Halle Berry under et arrangement for organisasjonen «Keep A Child Alive». Den glitrende kjolen med utskjæringer er fra Kaufman Franco, og Halle Berry kombinerte den med en rød clutch og et røffere armbånd i lakk.

Smykkene skal være store i høst.Her får du tips til smykker, øredobber og armbånd

Metallisk og lårhøyt

Jennifer Lopez så nydelig ut da hun ankom Det Hvite Hus for arrangementet «Fiesta Latina» tirsdag i forrige uke. Jennifer Lopez hadde på seg en bronsefarget minikjole med sløyfe i livet, og nydelig ferskenfarget makeup passet perfekt til antrekket.

Thandie Newton viser hvor enkelt det kan gjøres å se avslappet og trendy ut på samme tid. På premieren til «Fantastic Mr. Fox» i London kom hun i en sort dress med løse ankelbukser, kombinert med en hvit topp. De korte buksene var et perfekt valg til pumpsene med leopardmønster, som ga antrekket det lille ekstra.

Dyreprint er supertrendy!Slik bruker du leopardmønster med stil

Audrina Patridge gikk for trenden med lårhøye støvletter under «Los Primos MTV Awards». Støvlettene er vanskelig å kombinere med en minikjole, men Audrina klarte å balansere antrekket siden hun valgte en løsere paljettkjole med lange ermer til. Det løst oppsatte håret og lett markerte makeupen var med på å sette støvlettene i fokus, slik at helheten ikke ble for mye av det gode.

Vil du også gå lårhøyt?Se hvordan du best bruker lårhøye støvletter her!

Relevante artikler videre:

Mer om høstens trender?Her er Siljes 3 favoritter

Er du en smart shopper?Test deg selv her!

Kle deg flott i høst!Her er fem kule høstplagg

Skal du på shopping?Her er ti høstkjøp under 1000 kroner

Publisert:

Finn mer innhold om: