Sjekk de kule antrekkene til Carrie

Carrie Bradshaw er tilbake. Det er også de spektakulære, moteriktige og morsomme antrekkene til rollefiguren. I går startet innspillingen av oppfølgeren til 

silje
Publisert:

«Sex and the City»-filmen i New York.

Det var kun hovedpersonen selv, Sarah Jessica Parker, som var på settet i New York. Men for de mest moteinteresserte, er det antrekkene til rollefiguren Carrie Bradshaw det hviskes om. Fansen fikk se henne i tre forskjellige antrekk på den første dagen av filminnspillingen til «Sex and the City 2.» I en hvit kjole fra Halston, veske fra Chanel og sko fra Christian Louboutin viser Sarah Jessica Parker at hun fremdeles har stilen, som fashionistaen Bradshaw.

Helt 80-tallet

Et av de andre antrekkene hennes er en reise tilbake i tid, nærmere bestemt 80-tallet. Det store permanenthåret og college genseren minner mistenkelig mye om Jennifer Beal, i 80-talls hitfilmen «Flashdance.»Det spekuleres i flere medier om dette er en scene fra da Bradshaw opprinnelig kom til New York, på 80-tallet. Den lilla diskokjolen og de kule t-strap skoene fra Christian Louboutin, var et av skuespillerens andre antrekk. Den svarte solhatten og de orange solbrillene, er som vi husker Carrie fra TV-serien.

80-tallet er fortsatt stort i motebildet. Slik bruker du paljettene!

Carrie som gravid?

Det har lenge vært spekulert i om Carrie Bradshaw og Mr. Big kommer til få barn i den nye filmen. Hovedpersonen selv sier at hun ikke kommer til å røpe noe som helst om handlingen i filmen. Men vi er ganske sikre på at om det skulle vise seg å være tilfellet, kommer vi til å få se noen svært så spesielle gravidantrekk. Vi tror ikke stylisten Patricia Field og Carrie Bradshaw kommer til å gå for en tradisjonell mammastil, men heller fortsette med sine crazy antrekk, til stor glede for sine seere.

De første bildene fra «Sex and the City 2»

En ting er sikkert. Stylisten Patricia Fields har gjort det igjen. I månedene fremmover kommer vi til å se utallige antrekk fra filmen, som kommer til å inspirere jenter verden over, helt til filmen har premiere i mai 2010.

Relevante artikler videre:

Kle deg i høstens trender. Se video og få tips av Silje her!

På tide med litt varmere klær? Her er fem perfekte overgangsplagg.

Glidelåsdetaljer er hot i høst. Slik gjør du det

Publisert:

Finn mer innhold om: