-Jeg får aldri nok sko

silje
Publisert:

Jeg elsker sko. Det er ingenting som kan piffe opp et kjedelig antrekk som et par kule sko med flotte detaljer. I mitt garderobeskap og kjeller, tror jeg det skjuler seg over 200 par sko. Mange er klassikere som jeg har hatt glede av i mange år, mens andre er sko med dårlig lest som sjelden blir brukt. Gule, rosa, blå, svarte, grå og brune. Fargeskalaen vil ingen ende ta på alle de skoene jeg har kjøpt meg over årene.

En fellesnevner er at de klassiske designerskoene jeg har kjøpt på salg, ofte er de jeg bruker mest på fest. De har vist seg å være gode investeringer for meg. Når jeg er ute å reiser, sørger jeg for å kjøpe sko fra merker som Aldo, Jessica Simpson (Utrolig bra sko), Nine West og Steve Madden. Disse merkene har de siste trendene, uten at det koster en formue.

Mange shopper sko som skal passe til et antrekk. Dette fraråder jeg på det sterkeste. Et par sko bør kunne brukes flere ganger og til mange forskjellige antrekk. Ha dette i minnet når du prøver sko, så unngår du de værste bomkjøpene.

Skoene fra Zara kjøpte jeg i forrige uke, og de er perfekte til mine sommerantrekk. Vanligvis synes jeg skoene fra Zara er en torturaffære jeg kan leve uten, så disse var en hyggelig overraskelse. Skoene er i en lys farge som passer til det meste, de har en god hverdagshæl og kan fint spasere over i høstgarderoben. Husk at sommersalgene har startet og at det er nå du kan gjøre de gode kuppene! Sjekk ut saken min om å gjøre kupp på sommersalg her.

Og ja, jeg får aldri for mange par sko.

Publisert:

Finn mer innhold om: