Kle deg i metalliske stoffer og paljetter i høst

Det er ingen grunn til å legge vekk sommerens paljett trend, i høst skal det nemlig skinne som aldri før.  Stjernene velger gjerne de skimrende kjolene for en kul futuritstisk look.

silje
Publisert:

Kjendisene elsker trenden med skimrende metalliske plagg. Sienna Miller, Rumer Willis og Diane Kruger har alle blitt sett på den røde løperen i det skimrende stoffet. En kjole i dette materiale er garantert en vinner som vil snu hoder på neste fest.

Vintage og secondhand

De flotteste kjolene finner du i landets vintage eller secondhandbutikker. De originale plaggene fra 80-tallet er unike, så du kan slippe å bekymre deg for å komme på fest i samme kjole som venninnene. Ebay er også en ypperlig mulighet til å finne flotte skatter, her selges det kjoler i ekte Dynasti og Falcon Crest-ånd som er perfekt til høstens store fester. Bruker du paljetter i hverdagen, går du for en tøff paljettbukse eller jakke og toner ned resten av looken. Paljetter er perfekt til jeans, tights og skjørt, her er det bare å prøve seg frem.

På jakt etter en ny paljettkjole? Sjekk ut vår vintage og secondhandguide!

Nye varianter

Ønsker du deg mer skimmer og mindre paljetter, kan du lete etter materialer som lurex i forskjellige fargekombinasjoner. Graderte farger er hot, så velg gjerne en kjole som går fra en lys til en mørk farge, eller omvendt. Gjør som stjernene og velg en kort variant, som setter fokus på beina. Hold tilbehøret enkelt som en konvoluttveske og par skulpturelle sko. En slik kjole er et smykke i seg selv.

Relevante artikler videre:

Lurer du på hva mer som rører seg i motebildet i høst? Her er 10 kule trender

Mote og skjønnhet går hånd i hånd. Se Silje og Maris beste skjønnhetstips for høsten her

Ikke fan av paljetter? I høst skal det også være klassisk og elegant som Coco Chanel.

På tide med en ny høstjakke? Her er våre favoritter!

Publisert: