Ukens trendsetter: -Sats på tilbehør

Bloggen Song of Style drives av Aimee som er arkitektstudent med sans for mote. Møt studenten som mener tilbehør er et must for å gjøre ethvert antrekk spennende.

silje
Publisert:

Hvem: Aimee

Hvor: Los Angeles & San Francisco

Blogg: Song of Style

Yrke: Arkitektstudent

Hvorfor startet du å blogge?

-Det hele begynte med at jeg leste mange moteblogger hver dag. Jeg synes konseptet dagens antrekk var utrolig bra og fikk lyst til å prøve selv. Det er kjempegøy å skrive bloggen min Song of Style, jeg får selv mye inspirasjon av å variere antrekkene mine enn tidligere. Når jeg ser tilbake, er det mange ganger jeg tenker: «Gud, hadde jeg virkelig på det der?» Det er ganske morsomt, sier Aimee til minMote.

Hva er det som fascinerer deg med mote?

-Det er et vanskelig spørsmål. Men jeg må si at jeg synes mote er så spennende fordi det er en blanding av kunst, individualitet og personlighet, sier trendsetteren.

Grått er hot i høst. Slik får du stilen.

Hvordan beskriver du stilen din?

- Jeg elsker å kle meg i en jentete stil, men alltid med en egde, ellers blir det alt for søtt. Jeg elsker tilbehør. Kjæresten min sier at alt tilbehøret mitt veier mer enn meg, sier den flotte studenten.

Hva slags typer tilbehør liker du?

- Jeg bruker alltid armbånd og ringer. Et par solbriller har jeg alltid med meg, de rette solbrillene kan gjøre mye for et antrekk. De gir det lille ekstra. Favorittene akkurat nå er en ring jeg fikk av bestemor og et armbånd fra Marc by Marc Jacobs, som jeg har fått av en god venninne. Jeg anbefaler å satse på tilbehør, da blir antrekket mye mer spennende, sier trendsetteren.

I høst skal smykkene synes. Finn dine favoritter her!

Studenten som reiser mye mellom Los Angeles og San Francisco, er opptatt av trender, men mener de ikke må følges slavisk. Skal hun satse på en trend i høst, blir det lårhøye støvletter.

- Jeg har falt helt for trenden med lårhøye støvletter. Dessverre har jeg ikke funnet de perfekte støvlene ennå, men jeg leter fortsatt. Jeg gleder meg også til å bruke fuskepels når det blir litt kaldere temperaturer.

Kjendisene digger lårhøye støvletter. Slik bruker du trenden!

Hva er ditt beste motetips?

- Ikke bruk noe du ikke føler deg komfortabel i. Trender i motebildet akkurat nå passer ikke for alle, og det synes lett om du ikke føler deg bra i plagget, sier arkitektstudenten.

Hva synes du er en livstidsinvestering innen mote?

- Chanel går aldri av moten. Selv har jeg en liten veske som jeg har hatt fra jeg var syv år gammel. Den er superliten, men jeg bruker den igjen og igjen. Jeg blir aldri lei av Chanel, sier Aimee.

Coco Chanel er stor inspirasjon i høst. Få stilen her!

Kjendisene går for grå høst. Slik får du stilen

Lite cash, men på tide med en oppdatering? Gå for en mønstrete strømpebukse!

Publisert:

Finn mer innhold om: