Svart, pudder og norsk design regjerte på rød løper

Svart, pudderfarger og minikjoler dominerte på rød løper denne helgen. Norsk design dukket både opp under Amanda-utdelingen og i Hollywood.

silje
Publisert:

I helgen krydde det av festkledde stjerner på den røde løperen. Det var duket både for The Creative Arts Emmy og Amanda i Haugesund. Creative Arts Emmy hedrer de kreative personer bak TV-produksjonene, før selve Emmy-utdelingen som går av stabelen 29. august.

Svart på svart

Helgens festkledde stjerner viste at svarte kjoler fremdeles er en favoritt på sensommeren. Både Christina Hendricks, Lene Nystrøm og Maria Bonnevie hadde valgt seg svarte kjoler til helgens festligheter. «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks strålte på rød løper i en fantastisk kjole signert Christian Siriano. Hendricks valgte svart på svart med en svart clutch men bryter looken med røde lepper som også er en av høstens store skjønnhetstrender. Her hjemme stjal både Lene Nystrøm og Maria Bonnevie showet i svart. Nystrøm hadde valgt seg en elegant kjole fra Undorn, smykker fra Charlotte Lyngaard og tøffe sko i leopardprint fra Christian Louboutin, mens Bonnevie satset på en mer retro ladylike stil med en secondhandkjole i sort fløyel som oste gammel Hollywoodglamour.

Røde lepper er hot i høst. Slik får du stilen!

Pudder

En annen trend som har vært meget populær i sommer, er de duse og vakre pudderfargene. De delikate fargene var også å se på den røde løperen i helgen. Både Pernille Sørensen og Hollywoodstjernene Mary Lynn Rajskub, Stana Katic og Elizabeth Mitchell var sommerlig og vakre i forskjellige nyanser av pudder og rosatoner. Sørensen var en dusrosa drøm i kjole fra Diin, men Stana Katic fra serien «Castle» regjerte den røde løperen i kjole fra Badgley Mischka. Mary Lynn Rajskub fra serien «24» satset på en minikjole med minimalt tilbehør. «Lost»-stjernen Elizabeth Mitchell glødet i pudder og paljetter.

Slik blir du flott i pudderfarger.Les mer her!

Fargesterkt og helnorsk i Hollywood

Men det er ikke helt over for de sterke sommerfargene. Både fuksia, dyp lilla og blått er farger som blant annet blir med inn i høstsesongen. Pia Tjelta strålte i fuksia på Amanda, selv om hun opplevde en kjolekrise rett før utdelingen. Kjolen fikk Tjelta låne av en venninne for anledningen og hun matchet antrekket med sko i samme farge. Juryleder for Amanda, Ingjerd Egeberg, valgte en lekker lilla kjole med tidsriktige draperinger fra Leila Hafzi.

Alan Cumming skilte seg selvfølgelig ut blant de andre herrene i Hollywood, da han møtte på den røde løperen i en fargesterk dress fra Moods of Norway. Tidligere har kjendisbloggeren Perez Hilton møtt i samme dress, men da i en litt annen stil. Cumming holdt slips og sko nøytralt og satt den fargerike dressen i fokus. Moods of Norway avsluttet Oslo Fashion Week med et forrykende show på fredag, eier butikk i Los Angeles og uttalte denne uken at dressene deres nå skal selges på Macy`s i USA.

Relevante saker videre:

Moods avsluttet Oslo Fashion Week med et brak. Se video fra showet her!

Norske Veronica B. Vallenes er i vinden. Se de lekre kreasjonene her!

Satser på unge motetalenter. Følg med på disse unge talentene!

Publisert:

Finn mer innhold om: