Ti kule sommershorts

silje
Publisert:

De var å se i på alle catwalkene denne våren, og nå er det endelig klart for å innta shortsen. Lang eller kort, høyt liv, farger eller safari. Sommerens shortsmote burde ha noe for enhver smak.

Høyt liv

Shorts med høyt liv gir en forlengende silhuett. Bruk en basis t-skjorte som modellen eller en søt romantisk bluse med rysjer. Velger du en topp med polkadotter, blir du flott i 50-talls stil.

Les også: Den store selvbruningstesten

Kort

En kort shorts krever flotte bein, men det går an å fake seg til det meste. En omgang med selvbruner og noen beinøvelser vil gjøre godt for beina og kroppen. Ønsker du en forlengende effekt går du for høye hudfargede sko, som sett på modellen på bildet. Men spar den korte shortsen til fritiden, de passer sjelden inn på kontoret.

MinMote.no - Norges største moteside

Farger

Sommeren er jo synonym med farger, så her er det bare å slå seg løs. Velger du en shorts i en sterk farge, kan du enten gå for en helfarget stil som sett hos Salvatore Ferregamo. Orange, rosa eller turkis er kule sommerfarger. Men du kan også velge en shorts i en sterk farge og ha en nøytral topp eller en bluse i blomstermønster.

Safari/Chinos

La deg inspirere av Gucci sin vårvisning og kle deg i safari. Denne kaki-stilen er lett å kopiere, men går du for en shorts og jakke i beige anbefaler vi deg å bruke en topp i en farge eller med et print for å bryte opp den lyse fargen. Chinosshorts er kult med lave gladiatorsko på stranden. Ønsker du å bruke de til kvelds, setter du på deg høye stiletter for en kul glamfaktor.

Kontor

Du kan bruke shorts på kontoret, med mindre du jobber et sted hvor det er strengt forbudt. Svarte lange shorts er flott og kan brukes som drakt med en blazer. En topp eller skjorte i pastell gjør stilen komplett.

Kle deg kult i parken

Denim

Vi gir ikke opp 80-tallsstilen helt ennå og disse denimshortsene fra forever21.com har den perfekte slitte looken og lengden. Her er det bare å pøse på med en paljettjakke og et par statementsko og masse smykker for den rette partylooken. Ellers funker det også bra med en blazer i en lys farge og en t-skjorte til hverdags.

Store størrelser

En Capri jeansshorts passer til det meste og gir en slankende silhuett. Bruk gjerne en tunika i en farge som turkis, rosa eller blått hvis du vil sette fokus på overkroppen.

Blomstermønster

Hold deg gjerne til et mønster og bruk en topp i en farge som går igjen i shortsene. Men det er også kult å blande mønstre, så er du litt vågal er det bare å prøve deg fram med forskjellige kombinasjoner.

Short med cash? En kul shorts lager du kjapt selv. Du har het sikkert en gammel jeans eller bomullsbukse som kan få en omgang med saksen. Husk bare å ikke klippe så mye av gangen, så du får den rette lengden. Bruk sandpapir og klor for å få en kul slitt stil.

MinMote.no - Norges største motesideFølg minMote på Twitter.
Publisert: